Μια λέκτορας του Αριστοτελείου αποθεώνει το πλέξιμο και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να δημιουργήσουν πανέμορφα σχέδια - iefimerida.gr

Μια λέκτορας του Αριστοτελείου αποθεώνει το πλέξιμο και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να δημιουργήσουν πανέμορφα σχέδια

Μια λέκτορας του Αριστοτελείου αποθεώνει το πλέξιμο και δίνει τη δυνατότητα σε ό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kάνοντας google search το όνομα «Δήμητρα Δημητρακοπούλου» το τελευταίο που περιμένει να δει κάποιος, βάσει των αποτελεσμάτων, είναι το πλέξιμο. Και αυτό γιατί η Δήμητρα έχει ένα πολύ ενδιαφέρον βιογραφικό, αφού είναι λέκτορας στο τμήμα Δημοσιογραφίας στο Α.Π.Θ. και όπως διαβάζουμε «ασχολείται ερευνητικά με τη διαδικτυακή και συμμετοχική δημοσιογραφία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα νέα μέσα και το μιντιακό αλφαβητισμό και τον εθνικιστικό και μισαλλόδοξο λόγο στις πλατφόρμες Web 2.0».Και όμως ανάμεσα σε αυτά και σε πολλά άλλα ενδιαφέροντα η Δήμητρα έμαθε να πλέκει και δημιούργησε το Plektronio, στο οποίο μπορεί κανείς να δημιουργήσει μέσω μιας πλατφόρμας το σχέδιο του πλεκτού που θέλει διαλέγοντας τα χρώματα και τα αξεσουάρ. Την περίοδο αυτή τρέχει η καμπάνια crowdfunding στο indiegogo προκειμένου να ολοκληρώσει το όνειρό της για το Plektronio.

Διαβάστε τι λέει η ίδια η Δήμητρα για την τρέλα της στο popaganda.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ