Γέρασε ο Ελτον Τζον -Σε κακή φόρμα, με παραπανίσια κιλά και πρησμένα μάτια [εικόνες] - iefimerida.gr

Γέρασε ο Ελτον Τζον -Σε κακή φόρμα, με παραπανίσια κιλά και πρησμένα μάτια [εικόνες]

Γέρασε ο Ελτον Τζον -Σε κακή φόρμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O πασίγνωστος τραγουδιστής μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις με σήμα κατατεθέν τα πολύχρωμα και τεράστια γυαλιά του. Ωστόσο, ο Βρετανός σταρ της ποπ σε πρόσφατη εμφάνισή του έδειξε απότομα γερασμένος και μακριά από τον λαμπερό εαυτό του.Την Τετάρτη ο 67χρονος 67χρονος τραγουδιστής φορώντας μία άνετη φόρμα συνδυασμένη με ίδια ζακέτα έκανε την βόλτα του, ενώ επισκέφθηκε, σύμφωνα με την dailymail, και το αγαπημένο του βιβλιοπωλείο μαζί με συνοδεία.

Μάλιστα, ο εκκεντρικός καλλιτέχνης επιφύλασσε και μια έκπληξη για παπαράτσι και θαυμαστές, καθώς εμφανίστηκε χωρίς τα γυαλιά του.

Βέβαια, το αποτέλεσμα ήταν μάλλον απογοητευτικό, καθώς, ο σταρ φαίνεται πως έχει χάσει για τα καλά τη λάμψη του παρελθόντος.

Πρόσφατα, εκμυστηρεύτηκε στην Ellen DeGeneres το δέσιμο που έχει με την οικογένειά του και ιδιαίτερα στους γιους του, αφού εκείνος και ο σύζυγός του David δεν πηγαίνουν πουθενά χωρίς τα παιδιά. «Τους σκέφτομαι συνέχεια κάθε στιγμή της ημέρας. Αλλάζουν όλες οι προτεραιότητες στην ζωή. Είναι φοβερό», είπε αναφερόμενος στους γιους του.

Φέτος προγραμματίζει πέντε εμφανίσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινώντας στις 21 Ιουνίου από το «Leigh Sports Stadium» πριν συνεχίσει τα φαντασμαγορικά σόου του σε Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλη την Ευρώπη, όπου σίγουρα θα εμφανιστεί πολύ πιο λαμπερός.

Γέρασε ο Ελτον Τζον -Σε κακή φόρμα, με παραπανίσια κιλά και πρησμένα μάτια [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Γέρασε ο Ελτον Τζον -Σε κακή φόρμα, με παραπανίσια κιλά και πρησμένα μάτια [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Γέρασε ο Ελτον Τζον -Σε κακή φόρμα, με παραπανίσια κιλά και πρησμένα μάτια [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ροκ τραγουδιστής Ελτον Τζον Ellen DeGeneres
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ