Το πρώτο τουριστικό διαστημόπλοιο! - iefimerida.gr

Το πρώτο τουριστικό διαστημόπλοιο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Virgin Galactic Tourist Ship είναι σχεδόν έτοιμο για να μας κάνει σύντομα τουρίστες στο διάστημα!

Η εταιρεία του Richard Branson, η Virgin Galactic δηλώνει πανέτοιμη να τολμήσει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια τις πρώωτες αποστολές τουριστικών διαστημόπλοιων.

Πρόσφατα δημοσιογράφος του BBC είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το νέο σκάφος που θα μπορεί να μεταφέρει δύο πιλότους και έξι τυχερούς (και ζάμπλουτους) επιβάτες-τουρίστες στο διάστημα. Το εσωτερικό του σκάφους μοιάζει λίγο άβολο, καθώς ο χώρος είναι μάλλον περιορισμένος και οι επιβάτες θα πρέπει να κάθονται αντικριστά. Όμως θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την εκπληκτική θέα του διαστήματος από τα μεγάλα πλευρικά παράθυρα, ενώ θα τους επιτραπεί και να λύσουν τις ζώνες τους για να βιώσουν την αίσθηση της έλλειψης βαρύτητας και να αιωρηθούν μέσα στην καμπίνα.

Η πτήση στο διάστημα εκτιμάται ότι θα διαρκεί περίπου 2 ώρες και το εισιτήριο κοστίζει $200,000! Και αν σας φαίνεται ακριβό, σας πληροφορούμε ότι οι υπεύθυνοι της εταιρείας έχουν ήδη μια λίστα κρατήσεων με 400 υποψήφιους τουρίστες του διαστήματος! Αν έχετε το ποσό και θέλετε να κλείσετε θέση επισκεφτείτε το site της εταιρείας εδώ

Μπορείτε να δείτε το βίντεο από την ξενάγηση στο σκάφος εδώ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ