Η Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα -Πολίτικες και αράβικες γεύσεις άνευ προηγουμένου σε έναν απλοϊκό αλλά ζεστό χώρο στο Γκύζη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα -Πολίτικες και αράβικες γεύσεις άνευ προηγουμένου σε έναν απλοϊκό αλλά ζεστό χώρο στο Γκύζη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πίσω από το άλσος των δικαστηρίων στου Γκύζη βρίσκεται το Λεϊλιμλέϊ, ένα εστιατόριο με καρέκλες καφενείου, old school τραπεζάκια και τοίχους διακοσμημένους με αφίσες της Αγίας Σοφιάς, στο οποίο δεν θα χορτάσεις design, αλλά θα δοκιμάσεις αυθεντικές πολίτικες, τούρκικες κι αραβικές γεύσεις άνευ προηγουμένου.

Δυνατό σημείο του μαγαζιού, όπως σημειώνει το Popaganda.gr, είναι οι κεφτέδες που μοιάζουν με σμυρναϊκό ποίημα όπως και το όνομα του, το οποίο εμπνεύστηκαν οι ιδιοκτήτες από στίχους του αγαπημένου τους ποιητή, Ναζίμ Χικμέτ. Έξι δυναμικοί άνθρωποι βρίσκονται πίσω από αυτό το εγχείρημα με πρωτοστάτη τον Τούρκο οικονομολόγο Κιαμίλ ο οποίος πριν από πολλά χρόνια βρήκε πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα και δεν θέλησε να την αποχωριστεί ποτέ.

Δείτε πού βρίσκεται το Λεϊλμλέϊ και τι λιχουδιές μπορείτε να απολαύσετε εκεί στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ