Oι Τούρκοι εραστές είναι τα νέα απόλυτα sex symbols- Θέλει να τους μοιάζει κι ο Ερντογάν [εικόνες] - iefimerida.gr

Oι Τούρκοι εραστές είναι τα νέα απόλυτα sex symbols- Θέλει να τους μοιάζει κι ο Ερντογάν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σκιά του του ερωτικού σκανδάλου Ερντογάν, οι Τούρκοι ηθοποιοί, αλλά και αρκετοί από τους μεγιστάνες της γείτονος εξελίσσονται στους μεγαλύτερους playboys της περιοχής, αφήνοντας πίσω Ιταλούς και βεβαίως Ελληνες.

Γράφει χαρακτηριστικά η Σίβυλλα:

«Τι έχει γίνει τελικά; Οι συντηρητικοί Τούρκοι αποδεικνύονται μεγάλοι εραστές. Μερικές από τις γοητευτικότερες γυναίκες του πλανήτη - και δεν μιλάμε μόνο για τις κυρίες και δεσποινίδες της γειτονικής χώρας - έχουν βρει καταφύγιο στην αγκαλιά ενός γοητευτικού γείτονά μας. Πολιτικοί, μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγιστάνες των media και κυρίως οι νεαροί πραγματικοί κούκλοι, καλογυμνασμένοι ηθοποιοί της Τουρκίας παίρνουν τα σκήπτρα από τους Ιταλούς και αναδεικνύονται στους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές του κόσμου.

(Κενάν Ιμιρζαλίογλου)

Turkish playboys αφήνουν μίλια πίσω Ιταλούς και Έλληνες

Yπάρχει κάτι στην «ατμόσφαιρα» που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια τους Τούρκους να είναι περιζήτητοι. Οι Τούρκοι μπορούν πλέον να «προβάρουν» τον τίτλο του ακαταμάχητου αφήνοντας τους Ιταλούς των Prada και Gucci, τους Αργεντινούς και γιατί όχι και τους… πτωχούς, κατατρεγμένους άλλοτε μεγάλους playboys Έλληνες πολλές θέσεις πίσω.

Τα πολυτελή yachts των Τούρκων μεγιστάνων όταν αγκυροβολούν στα παράλια της χώρας τους ή στην προσφιλή τους Κυανή Ακτή φιλοξενούν αποκλειστικά και μόνο top models και stars. Τα clubs και πολυτελή ξενοδοχεία είναι γεμάτα από Τούρκους billionaires και ωραίες γυναίκες. Από την Μύκονο μέχρι το St. Tropez, την Σαρδηνία και το St. Barth.

(Κιβάντς Τατλίτουγ)

Ο τηλεοπτικός «Εζέλ» Κενάν Ιμιρζαλίογλου, νυν πρωταγωνιστής του “Karadayi”, είναι ο πρώτος μαζί με τον Κιβάντς Τατλίτουγ οι οποίοι ξετρελαίνουν το γυναικείο κοινό σε όλες τις χώρες όπου προβλήθηκαν οι σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούν. Εντελώς διαφορετικοί εμφανισιακά μεταξύ τους, δέχονται καθημερινά χιλιάδες γράμματα από θαυμάστριές τους.

Οι απαγγελίες ερωτικών ποιημάτων και το χαμόγελο-οδοντόκρεμα

Πάμπλουτοι, ωραίοι, διάσημοι, με τις γυναίκες να πέφτουν στα πόδια τους. Σίγουρα ο τρόπος που βγάζουν τα παπούτσια τους όταν μπαίνουν στο σπίτι δεν είναι αυτό που τους κάνει τόσο sexy. Ίσως οι ώρες που περνούν στα γυμναστήρια και ο τρόπος που κοιτούν μια γυναίκα είναι αυτό που τους κάνει ακαταμάχητους. Οι Τούρκοι πρωταγωνιστές δείχνουν σίγουρα πιο «καθαροί» και brutal από τους ξένους συναδέλφους τους. Με οδοντοστοιχίες- σκέτους καθρέφτες και… σκληρό , υγρό πολλές φορές βλέμμα. Βλέμμα που αφήνει εκατοντάδες θύματα πίσω τους.

(Μετέ Χορόζογλου)

Κάποιες στιγμές απαγγέλουν και ερωτικούς στίχους διάσημων Τούρκων ποιητών. Η αγαπημένη τους παρακολουθεί με τα τεράστια μάτια της γεμάτα δάκρυα συγκίνησης... Τι τρελές, απίθανες ιστορίες και αυτές! Και όμως οι τούρκικες υπερπαραγωγές με τους sexy πρωταγωνιστές σε studios και περιοχές οι οποίες είναι κάποια τετράγωνα πιο κάτω από εκεί όπου πραγματοποιούνται μεγάλες διαδηλώσεις, ξετρελαίνουν διεθνώς.

Το νέο πρόσωπο της Τουρκίας. Η χώρα των F-16, των σκληρών πολιτικών αντιπαραθέσεων, των ροζ βίντεο και των brutal διάσημων ανδρών με το χαμόγελο-οδοντόκρεμα…»

(Μεχμέτ Γκιουνσούρ)



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τούρκοι Ταγίπ Ερντογάν εραστές sex symbols
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ