Τι κάνει η εκρηκτική Shakira μέσα σε ένα χωράφι φορώντας νυφικό; Παίρνει φωτιά και ανεβάζει τη θερμοκρασία [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι κάνει η εκρηκτική Shakira μέσα σε ένα χωράφι φορώντας νυφικό; Παίρνει φωτιά και ανεβάζει τη θερμοκρασία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγο καιρό η σέξι Shakira είχε προκαλέσει αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό με τις φωτογραφίες που είχε ανεβάζει στα social media.

Είναι σέξι και το ξέρει. Τα κουνήματα με τις γοφούς της και το σπάσιμο στη μέση έχουν προσπαθεί να μιμηθεί πολλοί. Κανείς όμως δεν μπορεί να κουνηθεί όπως η Shakira. Σήμερα, η ίδια πετάει για λίγο τα σέξι ρούχα και ντύνεται νυφούλα. Ανδρες ηρεμήστε! Δεν παντρεύεται. Είναι ακόμα ελεύθερη. Φοράει νυφικό στα πλαίσια του νέου βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Εmpire».

Με ένα λευκό εντυπωσιακό νυφικό, η 37χρονη κολομβιανή τραγουδίστρια τρέχει σε ένα καταπράσινο χωράφι και όταν βρίσκεται μπροστά στα σκαλιά ενός καθεδρικού ναού φλέγεται! Στη συνέχεια από ένα αθώο κορίτσι μετατρέπεται σε ένα διαβολικό πλάσμα που προκαλεί «τρικυμία». Πετάει το νυφικό και χορεύει μέσα σε ένα εκπληκτικό μαύρο φόρεμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ