Ο Μίχος της Χρυσής Αυγής υποστηρίζει πως είναι στόχος τρομοκρατών: Τα όπλα τα άφησα επίτηδες να τα βρει η ΕΛ.ΑΣ

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος κατά τη διάρκεια της εξέτασης του από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την άρση της ασυλίας του υποστήριξε πως οι κατηγορίες για τις οποίες κλήθηκε σε απολογία είναι ασήμαντες και πως έχει όπλα στο σπίτι του, αφού θεωρεί πως είναι στόχος της τρομοκρατίας.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Γρέγος ανέφερε πως επειδή δεν εμπλέκεται πουθενά στο πόρισμα των 190 σελίδων και πως δεν αναφέρεται πουθενά το όνομά του, η δίωξη του είναι καθαρά πολιτική.

Τι υποστήριξε ο Μίχος

Με κάλεσαν να απολογηθώ για τα δύο όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι μου, μια καραμπίνα και ένα πιστόλι 9 χιλιοστών (αδίκημα της οπλοκατοχής), τα οποία τα είχα αφήσει επίτηδες να τα βρει η αντιτρομοκρατική. Είχα όλο το χρόνο να τα πετάξω, αλλά δεν το έκανα γιατί τα είχα για την προσωπική μου ασφάλεια και γιατί δεν μου είχαν δώσει άδεια για δεύτερο όπλο που δικαιούμαι, από τη στιγμή που άλλοι βουλευτές έχουν 3,4 και 5 άδειες.

Και το χειρότερο απ΄ όλα είναι ότι ο στρατηγός της αστυνομίας και το ίδιο το σύστημα, έχει παραχωρήσει άδεια οπλοφορίας σε μεγαλέμπορους ναρκωτικών, κυρίως ηρωίνης και τους έχει για ρουφιάνους και προστατευόμενους μάρτυρες. Ήμουν και είμαι στόχος της τρομοκρατίας, όπως και κάποιοι άλλοι συναγωνιστές μου, όχι μόνο της εν Ελλάδι, αλλά και ξένων μυστικών υπηρεσιών, επειδή πάμε κόντρα στο έργο τους, όπως η ΜΙΤ και άλλες μεγάλες που ανέφερα στην επιτροπή.

Όσο για τη μικροποσότητα ινδικής κάνναβης που βρέθηκε σε μια κρύπτη στο σπίτι μου, δεν είμαι ηλίθιος να την αφήσω εκεί αφού θα ερευνούσε η αστυνομία. Ήταν από τον προηγούμενο νοικάρη του σπιτιού, όπως είπε και ο σπιτονοικοκύρης στην αντιτρομοκρατική, ο οποίος είχε βρει και άλλα στο υπόγειο του σπιτιού και τα είχε πετάξει. Είχα όλο το χρόνο να τα πετάξω και δεν ήμουν ηλίθιος να τα αφήσω εκεί. Από εκεί και πέρα, η ουσία δεν είναι αυτή, αλλά η δίωξη μου γίνεται για το πολιτικό μου έργο και για αυτά που έχω αναφέρει μέσα στο Κοινοβούλιο για το παραεμπόριο που γίνεται από μεγαλέμπορους κρέατος και γάλακτος, σπόρων και λιπασμάτων και γι αυτό που έχω πει, για την οικογένεια της Μονσάντο και τα προϊόντα τους. έτσι αναγκαστικά η Ελλάδα θα πρέ[πει να κάνει καινούργια συμφωνία με τη Ρωσία και τα κράτη της Βαλτικής για εισαγωγές και εξαγωγές και να σταματήσουν να μας εκμεταλλεύονται οι Ευρωπαίοι δήθεν σύμμαχοι μας. Στην ουσία για αυτό μας κυνηγούν.

Τι υποστήριξε ο Γρέγος

Δεν εμπλέκομαι πουθενά στο πόρισμα των 190 σελίδων, δεν αναφέρεται πουθενά το όνομά μου. Δεν έχω μαντικές ικανότητες για να ξέρω τι θα κάνει ο κάθε οπαδός της ΧΑ στην Ελλάδα, την Αυστραλία και οπουδήποτε αλλού, ή αν κάποιος βάλει μπλούζα με τα διακριτική της ΧΑ. Έχω μιλήσει με 137 δικηγόρους και εισαγγελείς και βεβαιώνουν ξεκάθαρα αυτά που σας λέω. Πρόκειται ξεκάθαρα για πολιτική δίωξη, τόσο ο αρχηγός, όσο και η ηγεσία δεν έδωσαν τέτοιες εντολές για βίαιες ενέργειες οι οποίες θα έθεταν σε κίνδυνο τη νομιμότητα του κόμματος. Εντάχθηκα νομίμως σε ένα κόμμα αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ