Δεν αποδέχεται τη θέση βουλευτή ο Γιάννης Παπαθανασίου - iefimerida.gr

Δεν αποδέχεται τη θέση βουλευτή ο Γιάννης Παπαθανασίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Παπαθανασίου ως πρώτος επιλαχών στη Β' Αθηνών θα αντικαθιστούσε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο που παραιτήθηκε από βουλευτής αλλά αρνήθηκε τη θέση γιατί έχει ήδη διοριστεί πρόεδρος στα Ελληνικά Πετρέλαια.

Ο πρόεδρος του ΔΣ των Ελληνικών Πετρελαίων, πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος ανακοίνωσε σήμερα την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα προκειμένου να διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων. Με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών του Ιουνίου 2012, είμαι ο πρώτος επιλαχών για να καταλάβω τη βουλευτική έδρα που μένει κενή στη Β' Περιφέρεια Αθήνας.
Ωστόσο, λόγω της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων μου ως Προέδρου του Δ.Σ. των Ελληνικών Πετρελαίων, δεν θεωρώ σωστό να αποδεχθώ τη θέση στη Βουλή.
Είναι επιλογή μου να τιμήσω στο ακέραιο την αποστολή που μου ανατέθηκε, δουλεύοντας με σοβαρότητα και συνέπεια, όπως έχω πράξει στο σύνολο της πολιτικής μου διαδρομής».

Μετά από αυτήν την εξέλιξη τη θέση του Άρη Σπηλιωτόπουλου θα πάρει η Τάνια Ιακωβίδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ