Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 46χρονου υπαρχιφύλακα που δολοφονήθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 46χρονου υπαρχιφύλακα που δολοφονήθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κλίμα έντονης οδύνης τελέστηκε νωρίτερα η κηδεία του 46χρονου υπαρχιφύλακα από το Αγρίνιο, που δολοφονήθηκε χθες με αγριότητα από Αλβανό ισοβίτη, στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Σύμφωνα με το agriniopress, τραγικές φιγούρες ήταν η σύζυγος και τα παιδιά του, οι στενοί συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του. Εκατοντάδες ήταν οι γνωστοί της οικογενείας και οι γείτονες που αποχαιρέτησαν τον τραγικό υπαρχιφύλακα.

Συντετριμμένοι οι συνάδελφοί του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν την έλλειψη σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές, παρά την τεράστια αύξηση του αριθμού των κρατουμένων.

Στην κηδεία παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ