Δολοφονία στις φυλακές Μαλανδρίνου: Οι αρχές εξετάζουν αν ήταν διαμαρτυρία ή αν υπήρχαν άλλα κίνητρα - iefimerida.gr

Δολοφονία στις φυλακές Μαλανδρίνου: Οι αρχές εξετάζουν αν ήταν διαμαρτυρία ή αν υπήρχαν άλλα κίνητρα

Δολοφονία στο Μαλανδρίνο: Οι αρχές εξετάζουν αν ήταν διαμαρτυρία ή αν υπήρχαν άλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσάγεται στην εισαγγελία της Άμφισσας ο Ιλία Καρέλι, ο οποίος κατηγορείται για το θανάσιμο τραυματισμό του 50χρονου Γιώργου Τσιρώνη, στις φυλακές Μαλανδρίνου. Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Αλβανό κρατούμενο να αιφνιδιάζει τον άτυχο 50χρονο επιβεβαιώνονται, αφού την ώρα της καταμέτρησης ο ισοβίτης έδωσε στον σωφρονιστικό ένα σημείωμα που έγραφε: «Είμαι από το 1997 στη φυλακή και δεν μου δίνετε άδεια, θα πάρω τη ζωή ενός από εσάς». Ετσι του απέσπασε την προσοχή και του επιτέθηκε με το αυτοσχέδιο μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από ένα μήνα είχε απορριφθεί το αίτημα του για άδεια, ενώ το συμβούλιο είχε απορρίψει επόμενο αίτημα για αποφυλάκιση.

Ο Καρέλι είχε αποφυλακιστεί το 2006, όμως, ένα χρόνο αργότερα συνελήφθη ξανά και είχε καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ έχει σε βάρος του και πειθαρχικά παραπτώματα.

Οι εισαγγελείς οπού διενεργούν από χθες την προανάκριση, ερευνούν -σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες- αν το κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η διαμαρτυρία ή εάν κρύβεται κάτι άλλο, πίσω από το ψυχρό φονικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ