Οι Τζον Λένον και Ελβις Πρίσλεϊ ζουν, είναι γέροι και πίνουν μπίρες σε ερημική παραλία -Η διαφήμιση που διχάζει [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Τζον Λένον και Ελβις Πρίσλεϊ ζουν, είναι γέροι και πίνουν μπίρες σε ερημική παραλία -Η διαφήμιση που διχάζει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ολλανδική εταιρεία ζυθοποιίας Bavaria, δημιούργησε μια σκανδαλώδη, σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone διαφήμιση για ένα νέο προϊόν μπύρας, «που θα σας αφήσει εμβρόντητους...» όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Το σποτ ξεκινά από την ιδέα ότι οι Elvis Presley, John Lennon, Tupac Shakur, Kurt Cobain, Μέριλιν Μονρόε και Bruce Lee είναι όλοι ζωντανοί και ζουν σε ένα τροπικό παράδεισο.

Ο Elvis φουσκώνει μια σχεδία νερού, ενώ η Monroe βάζει αντηλιακό στην κοιλιά του Tupac και οι Cobain και Lennon είναι ξαπλωμένοι στις ξαπλώστρες. Ωστόσο, η ηρεμία τους διακόπτεται όταν ο Lee βλέπει ξαφνικά ένα πλοίο στο βάθος της θάλασσας, αναγκάζοντας το μόνιμο προσωπικό των διασημοτήτων να κρύψει το μυστικό θέρετρό τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ