Ατακτοι ξανά οι πράκτορες του Ομπάμα -Μέθυσαν μέχρι λιποθυμίας στο Αμστερνταμ - iefimerida.gr

Ατακτοι ξανά οι πράκτορες του Ομπάμα -Μέθυσαν μέχρι λιποθυμίας στο Αμστερνταμ

Ατακτοι ξανά οι πράκτορες του Ομπάμα -Μέθυσαν μέχρι λιποθυμίας στο Αμστερνταμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και πρόκειται για πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, δεν καταφέρνουν να κρατούν κρυφά τα παραστρατήματά τους. Και το πληρώνουν. Τρεις από τους ανθρώπους που έχουν την αποστολή να προστατεύουν τον Μπαράκ Ομπάμα, έγιναν... φέσι στο Αμστερνταμ.

Είναι το δεύτερο, σχετικό, περιστατικό μέσα σε περίπου δύο χρόνια. Σύμφωνα με την Washington Post, τρεις πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας που βρίσκονταν στην Ολλανδία για να προσέχουν τον Μπαράκ Ομπάμα και να προετοιμάσουν την άφιξή του, πέρασαν μία νύχτα άγριου μεθυσιού στο Αμστερνταμ.

Ο ένας τους βρέθηκε αναίσθητος από το μεθύσι στο χολ ενός ξενοδοχείου, το πρωί της παραμονής της άφιξης του Αμερικανού προέδρου στην Ολλανδία, σύμφωνα με την εφημερίδα που επικαλείται τρεις ανώνυμες πηγές. Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου που τον εντόπισαν, ενημέρωσαν την αμερικανική πρεσβεία. Ο εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας, Εντ Ντόνοβαν, επιβεβαίωσε πως έστειλε στα σπίτια τους τρεις εργαζόμενους, για πειθαρχικούς λόγους, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Στο νέο περιστατικό, παραβίασαν τους νέους κανονισμούς που είχε υιοθετήσει η Μυστική Υπηρεσία, έπειτα από τον σάλο που είχε προκαλέσει η υπόθεση της Κολομβίας. Ανάμεσα σε αυτούς, η απαγόρευση κατανάλωσης αλκοόλ 10 ώρες πριν από την ανάληψη της αποστολής στην προκειμένη περίπτωση το ταξίδι- και βέβαια μέχρι τη λήξη της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ