Δέκα παρανοϊκές και ελαφρώς άχρηστες εφευρέσεις που όμως μας λύνουν τα χέρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Δέκα παρανοϊκές και ελαφρώς άχρηστες εφευρέσεις που όμως μας λύνουν τα χέρια [εικόνες]

Οι πιο παράξενες εφευρέσεις που μπορούν να μας λύσουν ή να μας «δέσουν» τα χέρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και η πρωτότυπη εφεύρεση είναι συνήθως εκείνη που καθιερώνεται στη συνείδηση των καταναλωτών, πάντα θα υπάρχουν κάποιο τρελοί επιστήμονες που θα προσπαθούν να ξεπεράσουν τα δεδομένα.Ιδού, για το λόγου το αληθές, οι πιο χρηστικές και αστείες εφευρέσεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα buzzfeed :

Βούτυρο σε μορφή κόλλας – stick

Πόσες φορές δεν απλώθηκε ομοιόμορφα το βούτυρο στην φέτα που ετοιμάζατε για το πρωινό; Η χρήση της συσκευασίας στικ, τα κάνει όλα πιο εύκολα και ξεκούραστα.

Η θήκη παγωτού

Η πιο γλυκιά συνήθεια του καλοκαιριού είναι και ο πιο σίγουρος λεκές στα ρούχα μας. Η θήκη λειτουργεί με μπαταρίες και προορίζεται για την καθαριότητα μας, αφού δεν χρειάζεται να στριφογυρίζουμε συνέχεια το χωνάκι, γιατί εκείνο κάνει όλη την δουλειά για εμάς.

Στυλό- Μαχαιροπίρουνα

Είναι μεσημέρι, βρίσκεστε στην δουλειά και ενώ βγάζετε το τάπερ με το γεύμα, παρατηρείτε ότι ξεχάσατε να πάρετε μαχαιροπίρουνα διότι φύγατε βιαστικά από το σπίτι. Αυτό, δεν είναι πλέον πρόβλημα, αφού μαζί με το στυλό, μπορείτε να έχετε και το σερβίτσιο σας. Δύο σε ένα..Διάφανη Φρυγανιέρα

Μήπως κουραστήκατε να τρώτε καμένο ψωμί του τοστ από την φρυγανιέρα σας, γιατί ξεχνάτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις; Η πρωτοποριακή φρυγανιέρα μπορεί από εδώ και πέρα να σας δίνει την δυνατότητα να βλέπετε την φέτα τοστ την ώρα που ψήνεται.


Κεράκια γενεθλίων - Πιρούνια

Εχετε βγει έξω και θέλετε να κάνετε έκπληξη σε έναν φίλο σας όμως ξεχάσατε σπίτι τα πιρουνάκια που αγοράσατε. Δεν υπάρχει πρόβλημα αφού και για αυτό όπως φαίνεται οι «εφευρέτες» μας έχουν την λύση.
Πολυσυσκευσία καμουφλάζ για το σνακ

Πολυσυσκευσία καμουφλάζ για το σνακ

Μήπως έτυχε να έχετε αφήσει στο ψυγείο το σνακ σας και το πρωί που σηκωθήκατε για την δουλειά έλειπε; Η συσκευασία καμουφλάζ ίσως σας φανεί χρήσιμη αφού η ιδιαιτερότητά της είναι πως κάνει το ψωμί του τοστ σας να φαίνεται μουχλιασμένο.

Παγκάκι για βροχή

Μήπως θέλετε να καθίσετε να ξαποστάσετε για λίγο σε ένα παγκάκι, αλλά επειδή νωρίτερα είχε μπόρα, δυστυχώς είναι ακόμη βρεγμένο; Τώρα μπορείτε να καθίσετε με την ησυχία σας στα ειδικά παγκάκια.


Χερούλι για μπύρες

Ενα χρηστικό χερούλι για κουτάκια αναψυκτικών μας απαλλάσσει από τα παγωμένα χέρια που έχουμε ενώ το κρατάμε.

Οδοντόβουρτσα διπλής όψεως

Απλή, βολική και κυρίως χρήσιμη η συγκεκριμένη οδοντόβουρτσα, αφού αποτελείται από δύο ανοίγματα και μας απαλλάσσει από το συνεχές «ζούλιγμα» με την μία άκρη.


Τέλος τα κανονικά σκαλιά

Πως μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο στο σπίτι σας; Μα φυσικά, στις σκάλες του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας συρτάρια σε κάθε σκαλί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ