Το χρονικό της δολοφονίας στις φυλακές Μαλανδρίνου: Ποιος είναι ο ισοβίτης που σκότωσε τον σωφρονιστικό υπάλληλο - iefimerida.gr

Το χρονικό της δολοφονίας στις φυλακές Μαλανδρίνου: Ποιος είναι ο ισοβίτης που σκότωσε τον σωφρονιστικό υπάλληλο

Το χρονικό της δολοφονίας στις φυλακές Μαλανδρίνου: Ποιος είναι ο ισοβίτης που σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση επικρατεί στις φυλακές Μαλανδρίνου έπειτα από τη σημερινή στυγνή δολοφονία 46χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου από Αλβανό ισοβίτη, ο οποίος, σε κατάσταση αμόκ, τον μαχαίρωσε στον λαιμό.Μετά την άγρια δολοφονία, στο σωφρονιστικό κατάστημα εστάλησαν ειδικές δυνάμεις της ΕΛΑΣ, ενώ στην περιοχή βρίσκονται δυνάμεις της ΕΚΑΠ που θα πραγματοποιήσουν έλεγχο στα κελιά των κρατουμένων για να διαπιστωθεί εάν κρύβουν αυτοσχέδια όπλα ή εάν υπάρχει κάποιο σχέδιο εξέγερσης.

Το χρονικό της δολοφονίας

Το μεσημέρι της Τρίτης ο ισοβίτης, ο οποίος είχε υποβάλει αίτημα χορήγησης άδειας, το οποίο δεν ικανοποιήθηκε, άρχισε να ουρλιάζει, σε κατάσταση αμόκ, και επιτέθηκε στον 46χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κρατούμενος τον μαχαίρωσε στον λαιμό με αυτοσχέδιο μαχαίρι, ενώ, ούρλιαζε χαρακτηριστικά «Δεν με αφήνετε να πάω να δω τη μάνα μου, θα πάρω τη ζωή ενός από εσάς».

Στον άτυχο υπαρχιφύλακα, από το Αγρίνιο, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών, προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο, το τραύμα ήταν πολύ σοβαρό και οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ποιος είναι ο δολοφόνος ισοβίτης

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αλβανικής καταγωγής ισοβίτης είναι ο Ιλία Καρέλι, ο οποίος έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία και θεωρούνταν εξαιρετικά επικίνδυνος.

Ο Καρέλι ήταν έτοιμος για όλα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν του χορηγήθηκε άδεια, και το μεσημέρι της Τρίτης επιτέθηκε στον άτυχο υπάλληλο με αυτοσχέδιο μαχαίρι με το οποίο του έκοψε την καρωτίδα προκαλώντας τον θάνατό του.

Οπως είναι γνωστό, το τελευταίο διάστημα στις φυλακές έχουν ληφθεί ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας με βάση πληροφορίες για πιθανή αναταραχή λόγω του νομοσχεδίου της κυβέρνησης που έχει σχέση με την σύσταση φυλακών υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό.

Εδώ και μία εβδομάδα περίπου έξω από τις φυλακές του Μαλανδρίνου υπάρχει ισχυρή διμοιρία ΜΑΤ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ