Απαράδεκτο retweet εκπροσώπου του ΝΑΤΟ στην επέτειο των βομβαρδισμών κατά της Σερβίας [εικόνα] - iefimerida.gr

Απαράδεκτο retweet εκπροσώπου του ΝΑΤΟ στην επέτειο των βομβαρδισμών κατά της Σερβίας [εικόνα]

Απαράδεκτο retweet εκπροσώπου του ΝΑΤΟ στην επέτειο των βομβαρδισμών κατά της Σε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διπλωματικό επεισόδιο προκάλεσε η ατυχής και απαράδεκτη επιλογή ενός εκπροσώπου του ΝΑΤΟ να κάνει retweet μιας προκλητικής εικόνας που έγραφε: «ΝΑΤΟ Air Just Do It», στην επέτειο των 15 ετών από τους βομβαρδισμούς κατά της Σερβίας.

Εικόνα που παραπέμπει σε διαφήμιση γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών φέρει το σύνθημα «ΝΑΤΟ Air Just Do It», στην οποία αποτυπώνεται και ένα αεροσκάφος, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η υπουργός Ευρωπαϊκής Ενσωμάτωσης της Δημοκρατίας του Κοσόβου, Βλόρα Τσιτάκου.

Μάλιστα, η νεαρή υπουργός πραγματοποίησε και σχόλιο στη φωτογραφία όπου ανέφερε: «Πριν 15 χρόνια το ΝΑΤΟ επενέβη για να σταματήσει η γενοκτονία στο Κόσοβο! Δε θα το ξεχάσουμε ποτέ!».

Στη συνέχεια, την εικόνα αναπαρήγαγε η εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ, Οάνα Λουνγκέσκου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Σερβίας σε ανακοίνωση δήλωσε πως η ενέργεια της Τσιτάκου «έδειξε ελλιπή σεβασμό στους Σέρβους που σκοτώθηκαν από το ΝΑΤΟ κατά τη διάρκεια του πολέμου των 78 ημερών» και συμπλήρωσε πως ανάλογες κινήσεις δε βοηθούν στη σχέση συνεργασίας ανάμεσα στη Σερβία και τους εταίρους.

Η εικόνα που προκάλεσε

Απαράδεκτο retweet εκπροσώπου του ΝΑΤΟ στην επέτειο των βομβαρδισμών κατά της Σερβίας [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ