Οι Ουκρανές επιβάλλουν τις δικές τους κυρώσεις για την Κριμαία -Αρνούνται να κάνουν σεξ με Ρώσους - iefimerida.gr

Οι Ουκρανές επιβάλλουν τις δικές τους κυρώσεις για την Κριμαία -Αρνούνται να κάνουν σεξ με Ρώσους

Οι Ουκρανές επιβάλλουν τις δικές τους κυρώσεις για την Κριμαία -Αρνούνται να κάν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διπλωματία απέτυχε, με τις οικονομικές κυρώσεις δεν... ίδρωσε το αφτί του Βλαντιμίρ Πούτιν. Τι απομένει λοιπόν; Μία ομάδα γυναικών από την Ουκρανία αποφάσισε να κάνει το δικό της «πόλεμο» με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Κριμαία. Και αρνούνται να κάνουν σεξ με Ρώσους.

Πρόκειται για μία καμπάνια που ξεκίνησαν γυναίκες δημοσιογράφοι και ακτιβίστριες, οι οποίες αρχικά τύπωσαν μπλουζάκια με το σλόγκαν «Μην το δίνετε στους Ρώσους» όπως αναφέρει το περιοδικό Foreign Policy. Αυτά πωλούνται μέσω Facebook και τα έσοδα θα δοθούν στον ουκρανικό στρατό.

«Μετά από την στρατιωτική κατάληψη της Κριμαίας, είναι ανόητο να θεωρούμε ότι όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι. Αυτό που έκανε η Ρωσία στην Ουκρανία είναι απαίσιο, αλλά ο κόσμος βλέπει τις κινήσεις τους κυρίως μέσα από το πρίσμα της προπαγάνδας του Βλαντιμίρ Πούτιν», είπε η Κατερίνα Βένζικ, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της συγκεκριμένης ομάδας που έχει σύνθημα στο Facebook «Πολεμήστε τον εχθρό με κάθε τρόπο».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ