Η καινούρια τρέλα στην Αθήνα λέγεται slacklines -Περπατούν και κάνουν τούμπες πάνω σε τεντωμένους ιμάντες δεμένους στα δένδρα των πάρκων [εικόνες] - iefimerida.gr

Η καινούρια τρέλα στην Αθήνα λέγεται slacklines -Περπατούν και κάνουν τούμπες πάνω σε τεντωμένους ιμάντες δεμένους στα δένδρα των πάρκων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η καινούρια τρέλα στην πόλη, μετά το parkour. Iμάντες υψηλής αντοχής που έχουν ελαστικότητα και κάμπτονται (slack) με το βάρος του αθλητή, κάτι σαν πολύ λεπτά τραμπολίνα δηλαδή, δένονται από τους κορμούς των δένδρων στα πάρκα της πόλης και τολμηροί αθλητές προσπαθούν να ισορροπήσουν και να φθάσουν από το ένα σημείο στο άλλο.

Το άθλημα μεταφέρθηκε στην Ελλάδα από δύο φίλους, τον Πέτρο και τον Αντερς Σεμπάστιαν, όπως σημειώνει το Popaganda.gr, οι οποίοι δημιούργησαν την ομάδα Gibbon Slacklines Greece και ήδη από την προηγούμενη άνοιξη, διοργανώνουν events σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Στο Θησείο, που είναι και το κλασικό τους στέκι, στα Βριλήσσια, στο ρέμα Χαλανδρίου, στο Ελληνικό, στα Λιμανάκια, αλλά και στο Σχοινιά, στην Αρτέμιδα, στο καταφύγιο Μπάφι και στο σημείο Μόλα της Πάρνηθας.

Διαβάστε λεπομέρειες για τη νέα τρέλα που κατακλύζει τα πάρκα της Αθήνα στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ