O Μουρούτης με πατριωτικό ύφος ειρωνεύεται τον Νίκο Δήμου και το Ποτάμι για το 1821 - iefimerida.gr

O Μουρούτης με πατριωτικό ύφος ειρωνεύεται τον Νίκο Δήμου και το Ποτάμι για το 1821

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το άρθρο του Νίκου Δήμου με το οποίο αποδομεί τον αγώνα του 1821 και δίνει μια άλλη εκδοχή από αυτή που διδασκόμαστε στα σχολία, σχολιάζει άκρως επικριτικά ο Γιώργος Μουρούτης μιλώντας για επίσημη θέση του κόμματος Το Ποτάμι, στέλεχος του οποίου είναι ο αρθρογράφος.

Γράφει χαρακτηριστικά στο facebook.«Σήμερα το ποτάμι παρουσίασε την πρώτη του θέση: την αλλαγή των βιβλίων της ιστορίας για να αποτυπώνεται η εθνοκάθαρση του Κολοκοτρώνη κατά των Τούρκων, οι θηριωδίες των Ελλήνων, και ο βρώμικος ρόλος της Εκκλησίας...
Αυτά !!!»

Διαβάστε ΕΔΩ το άρθρο του Νίκου Δήμου που προκάλεσε την αντίδραση.

Ιδιαίτερα δραστήριος σήμερα στα social media ο Γιώργος Μουρούτης δεν χάνει την ευκαιρία να ... συγχαρεί τον Δημήτρη Αβραμόπουλο για την στρατιωτική παρέλαση που έγινε σήμερα - εν μέσω κρίσης και χωρίς ελεερη πρόσβαση των πολιτών [παρά μόνο με σχετικές διαπιστεύσεις.

Γράφει χαρακτηριστικά «Συγχαρητήρια στο υπουργό Άμυνας Δημήτρη Αβραμοπουλο για την εξαιρετική παρέλαση και στη συμμετοχή και πάλι των μαχητικών αεροσκαφών»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ