Κάτι συμβαίνει στου Ψυρρή -Ανθρωποι που ψάχνουν το διαφορετικό μαζεύονται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό του Τσίλλερ -Τι είναι το Hub Athens - iefimerida.gr

Κάτι συμβαίνει στου Ψυρρή -Ανθρωποι που ψάχνουν το διαφορετικό μαζεύονται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό του Τσίλλερ -Τι είναι το Hub Athens

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Impact Hub Athens είναι ένα μέρος που εμπνέει και φέρνει κοντά ανθρώπους, που μπορούν να φέρουν την αλλαγή μέσα από υπεύθυνες και βιώσιμες πρωτοβουλίες. Με βάση την επιχειρηματικότητα στοχεύει σε πρωτοποριακές ενέργειες, οι οποίες έχουν άμεσα αντίκτυπο στο κοινωνικό σύνολο. Στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτίριο του Τσίλλερ στην καρδιά του Ψυρρή και διαθέτει όλα τα κατάλληλα εργαλεία και υποδομές για να εργαστεί κανείς, να δημιουργήσει, να έρθει σε επαφή με άλλους επαγγελματίες και να γίνει μέλος της κοινότητας.

Σε συνεργασία με τα μέλη και τους συνεταίρους τους, όπως σημειώνει το Popaganda.gr, το HUB Athens έχει αναπτύξει μια σειρά από προγράμματα και εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, την επιτάχυνση της εκμάθησης, την έμπνευση και τη σύνδεση με νέους συνεργάτες.

Είναι το πρώτο τοπικό δίκτυο ανθρώπων που πιστεύουν πως οι ενέργειες του επιχειρηματικού τομέα μπορούν και πρέπει να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας. Είναι παγκόσμια συνδεδεμένοι, με χιλιάδες μέλη σε όλο τον κόσμο, που διευκολύνουν και διευρύνουν τις ιδέες και τις προσπάθειες μας.

Δείτε τι λένε για το Hub Athens ο Δημήτρης Κοκκινάκης και η Σόφη Λάμπρου, δύο από τους ανθρώπους που «τρέχουν» όλη αυτή την κοινότητα στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ