To facebook μόλις μου πρότεινε να γίνω φίλη με τον... Σπύρο Λάτση –Το προφίλ που δημιουργεί σύγχυση - iefimerida.gr

To facebook μόλις μου πρότεινε να γίνω φίλη με τον... Σπύρο Λάτση –Το προφίλ που δημιουργεί σύγχυση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμφανίστηκε στην επικράτεια του facebook στις 15 Μαρτίου με το όνομα Spiro Latsis και φωτογραφία του πασίγνωστου, διεθνούς εμβέλειας επιχειρηματία. Μα είναι δυνατόν, ένας μεγιστάνας να ανοίγει λογαριασμό στο facebook, και μάλιστα με ανοιχτό τοίχο ελεύθερης πρόσβασης, ήταν η εύλογη απορία.

Η πρώτη σχετική ανάρτηση ήταν γραμμένη με ελληνικά που παραπέμπουν στις γνωστές μηχανές αυτόματης μετάφρασης. Διαβάζουμε στις 17 Μάρτη «Γεια σας φίλοι. Τέλος, αποφάσισα να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό facebook απλά να μου αποσπά την προσοχή και να επικοινωνούν με τους φίλους μου παλιά.»



Με 290 φίλους, καμία προσωπική ανάρτηση και πολλούς να εκφράζουν ήδη τις αμφιβολίες τους, το προφίλ παραμένει στον αέρα, ενώ μια κυρία γράφει «Φιλοι μου, αν ηταν αληθινο το προφιλ, θα ειχε ένα like σε ολες τις δημοσιεύσεις μας! Όπως επισης αν παρατηρήσατε, η ημερομηνια γεννησης είναι ΛΑΘΟΣ!! (για οσους ξερουν).............. Επισης στελνει μηνυματα στο inbox...ρωτώντας πως τα παμε με την κριση.......Μαλλον θελει να μας στειλει χρηματα.........»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook Σπύρος Λάτσης Spiro Latsi
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ