Ο πρύτανης Μυλόπουλος, στην πρώτη σειρά, έπαιζε με το κινητό του κατά τη διάρκεια σπουδαίας συναυλίας - iefimerida.gr

Ο πρύτανης Μυλόπουλος, στην πρώτη σειρά, έπαιζε με το κινητό του κατά τη διάρκεια σπουδαίας συναυλίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως οικοδεσπότης της συναυλίας που έδωσε η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τον σημαντικό αρχιμουσικό και συνθέτη Μάικλ Νάιμαν, ο πρύτανης ΑΠΘ καθόταν στην πρώτη σειρά της κατάμεστης αίθουσας, Ομως φαίνεται πως, σύμφωνα με την Καθημερινή, ασχολήθηκε κυρίως με το κινητό του.

Γράφει σήμερα η Καθημερινή: «Εχει συμβεί σε όλους μας: να παρακολουθούμε κάποια συναυλία ή θεατρικό έργο και να καταληφθούμε από πλήξη, υπνηλία, τερατώδη έλλειψη ενδιαφέροντος. Ομως το πράγμα αλλάζει όταν είσαι ο οικοδεσπότης μιας εκδήλωσης και κάθεσαι στην πρώτη σειρά. Ο πρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος την περισσότερη ώρα του δεύτερου μέρους της συναυλίας της ΚΟΘ υπό τον Μάικλ Νάιμαν ήταν τόσο απορροφημένος στο κινητό του, που μόνο σε κάποιες εξάρσεις των συμφωνικών έργων «επέστρεφε» απότομα στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ