Συγκλονιστικό βίντεο: Οι συγγενείς των θυμάτων της μοιραίας πτήσης ξεσπούν μετά την ανακοίνωση της Malaysia Airlines - iefimerida.gr

Συγκλονιστικό βίντεο: Οι συγγενείς των θυμάτων της μοιραίας πτήσης ξεσπούν μετά την ανακοίνωση της Malaysia Airlines

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπαρακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν σε ξενοδοχείο του Πεκίνου όπου φιλοξενούνταν συγγενείς των θυμάτων της απίστευτης αεροπορικής τραγωδίας, όταν εκείνοι πληροφορήθηκαν για τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων.Αμέσως μόλις η κυβέρνηση της Μαλαισίας ανακοίνωσε ότι οι επιβαίνοντες του αεροσκάφους θεωρούνται νεκροί και η Malaysian Airlines τους ενημέρωσε να μεταβούν στην Αυστραλία για περαιτέρω ενημέρωση οι περισσότεροι δεν αντέχουν, ξεσπούν σε κλάματα και ουρλιαχτά.

Αλλοι μεταφέρθηκαν εκτός της αίθουσας καθώς, εξαιτίας της συναισθηματικής τους φόρτισης, υπήρχε κίνδυνος για την υγεία τους, ενώ, ορισμένοι λιποθύμησαν και μεταφέρθηκαν με φορείο εκτός του νοσοκομείου.

Πλέον εκείνο που ζητούν συγγενείς και φίλοι των θυμάτων είναι απαντήσεις για το πως συνέβη η ανείπωτη τραγωδία, καθώς, οι μαλαισιανές αρχές δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα περισσότερο παρά μόνο ότι το αεροσκάφος χάθηκε στον Ινδικό Ωκεανό και οι επιβαίνοντας θεωρούνται νεκροί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ