Εδώ, στη μέση του πουθενά συνετρίβη το μοιραίο boeing [εικόνες] - iefimerida.gr

Εδώ, στη μέση του πουθενά συνετρίβη το μοιραίο boeing [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη μέση του πουθενά, καταμεσής του Ινδικού Ωκεανού, 1.550 μίλια νοτιοδυτικά του Περθ της Αυστραλίας βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας, από αυστραλιανά αεροσκάφη, τα αντικείμενα που εικάζεται ότι είναι συντρίμμια του μοιραίο boeing της Μalaysia Airlnes

Οπως έγινε γνωστό νωρίς το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, βάσει των δεδομένων από τους δορυφόρους το αεροπλάνο της Malaysia Airlines συνετρίβη στη μέση του Ωκεανού, σε κάποιο σημείο του νότιου αεροδιαδρόμου και πολύ μακριά από οποιαδήποτε στεριά.

Την πληροφορία αυτή έκανε γνωστή ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας λίγο αργότερα αφότου η αεροπορική εταιρεία ειδοποίησε τους συγγενείς με SMS ότι πρέπει να γίνει αποδοχή του μοιραίου: Το αεροπλάνο έπεσε, δεν υπάρχουν επιζώντες.

Το sms και οι επίσημες ανακοινώσεις ήρθαν μετά τον εντοπισμό από αεροσκάφη της Αυστραλίας συντριμμιών στο Νότιο Ινδικό τα οποία, προφανώς ανήκουν στο μοιραίο boeing. Ωστόσο, η ταυτοποίηση θα γίνει αφού ανασυρθούν, μια διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες.

Εδώ, στη μέση του πουθενά συνετρίβη το μοιραίο boeing [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Εδώ, στη μέση του πουθενά συνετρίβη το μοιραίο boeing [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Εδώ, στη μέση του πουθενά συνετρίβη το μοιραίο boeing [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ