Μύρτιλλο -Το πρώτο καφέ στην Ελλάδα που προσφέρει θέσεις εργασίας σε άτομα με ειδικές ανάγκες [εικόνες] - iefimerida.gr

Μύρτιλλο -Το πρώτο καφέ στην Ελλάδα που προσφέρει θέσεις εργασίας σε άτομα με ειδικές ανάγκες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου, στο Νέο Ηράκλειο, η φιλόλογος Γεωργία Βαμβουνάκη –μητέρα παιδιού με μαθησιακές δυσκολίες και αδελφή της συγγραφέως Μάρως Βαμβουνάκη- δημιούργησε τον πολυχώρο Μύρτιλλο Cafe (καφετέρια, παρασκευστήριο και χώρος Λόγου και Τέχνης) την πρώτη επιχείρηση στην Ελλάδα που προσφέρει σε άτομα με ειδικές ικανότητες, έναν αξιοπρεπή χώρο εργασίας και εκπαίδευσης ή όπως προτιμά να το λέει η ίδια «Μια έξοδο προς τη ζωή».

Στόχος της κυρίας Βαμβουνάκη, όπως σημειώνει το Popaganda.gr, ήταν μέσω του Μύρτιλλου να δώσει τη δυνατότητα σε άτομα με διαφορετικότητα να μπουν δυναμικά στην πραγματική ζωή και στην παραγωγική εργασία.

Διαβάστε τι λέει η κυρία Βαμβουνάκη για το πώς άρχισε να δουλεύεται στο μυαλό της η δημιουργία του Μύρτιλλου αλλά και τι λένε τα παιδιά που δουλεύουν στην καφετέρεια για την εμπειρία τους αυτή στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ