Το γκάτζετ που προβλέπει το μέλλον -Η συσκευή που ανεβάζει πληροφορίες και δεδομένα στην παλάμη του χεριού [βίντεο] - iefimerida.gr

Το γκάτζετ που προβλέπει το μέλλον -Η συσκευή που ανεβάζει πληροφορίες και δεδομένα στην παλάμη του χεριού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τεχνολογία είναι θεότρελη! Εταιρεία από το Ισραήλ (Dor Tal) κατασκεύασε το predictables, μια καινοτόμο συσκευή που προβάλει στην παλάμη του χεριού πληροφορίες, που πράγματι επηρεάζουν το μέλλον του χρήστη.

Η εφεύρεση, που στηρίζεται στη λογική του Google Now, συγκεντρώνει στοιχεία από τα ψηφιακά αρχεία του χρήστη όπως από το κινητό του τηλέφωνο (το Twitter, το Facebook κ.α.) και αξιοποιεί το ιστορικό των αναζητήσεων, τα emails που αφορούν σε επαγγελματικά ταξίδια, συναντήσεις, διακοπές κ.α. Πρόκειται πρακτικά για μια hi tech τύπου ατζέντα, που σας ενημερώνει για όλες τις υποχρεώσεις και το πρόγραμμά σας.

Το Predictables αποτελείται, σύμφωνα με το wired.com, από δύο μέρη: τη συσκευή που θυμίζει ρολόι χειρός και μια δεύτερη σαν προτζέκτορας. Οι δυο συσκευές συνδέονται μεταξύ τους ασύρματα και με μια κίνηση του χεριού η συσκευή ενεργοποιείται και προβάλει τα όποια δεδομένα στη παλάμη σας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκάτζετ μέλλον συσκευή ασύρματο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ