Άδωνις όπως Ομπάμα: Βγαίνω συχνά στην τηλεόραση γιατί προσπαθώ να εξηγήσω τις μεταρρυθμίσεις - iefimerida.gr

Άδωνις όπως Ομπάμα: Βγαίνω συχνά στην τηλεόραση γιατί προσπαθώ να εξηγήσω τις μεταρρυθμίσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χνάρια του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, που παρελαύνει στις τηλεοπτικές εκπομπές για να διαφημίσει το νέο σύστημα υγείας, φαίνεται ότι βαδίζει και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Να γιατί βγαίνω στα κανάλια. Προσπαθώ να εξηγήσω τις μεταρρυθμίσεις» απαντά ο υπουργός Υγείας, μέσω συνέντευξής του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», σε όσους τον κατηγορούν για τις συχνές τηλεοπτικές εμφανίσεις του.

Εκφράζει, όμως, και το παράπονό του, γιατί όπως λέει, παράλληλα ακούει «μα πότε προλαβαίνει να ασχολείται, αφού είναι όλη μέρα στα κανάλια;».

Ο πρώτος διδάξας της τακτικής των τηλεοπτικών εμφανίσεων για την προώθηση μεταρρυθμίσεων είναι ο πλανητάρχης.

Ο Μπαράκ Ομπάμα προσπαθώντας να «πουλήσει» στη νέα γενιά Αμερικανών τον νόμο του για το σύστημα υγείας, δεν έχει αφήσει εκπομπή για εκπομπή και δεν διστάζει ακόμη και να τσαλακώσει την εικόνα του. Πρόσφατα, μάλιστα, εμφανίστηκε στην καυστική εκπομπή του κωμικού Ζακ Γαλυφιανάκη, αλλά και στο τηλεοπτικό σόου της γνωστής Αμερικανίδας παρουσιάστριας Έλεν ΝτεΤζενέρις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ