Η φωτογραφία που δείχνει επιχείρηση συγκάλυψης στην υπόθεση του χαμένου boeing [εικόνα] - iefimerida.gr

Η φωτογραφία που δείχνει επιχείρηση συγκάλυψης στην υπόθεση του χαμένου boeing [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tροφή σε νέες θεωρίες συνωμοσίας για το τι έγινε τελικά με χαμένο Boeing της Malaysia Airlines, δίνει η διαπίστωση ότι οι φωτογραφίες των δύο Ιρανών, που από τις πρώτες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος με κλεμμένα διαβατήρια, είχαν υποστεί επεξεργασία.

Οι δύο άνδρες φαίνεται να έχουν ολόιδιο ντύσιμο, να φορούν το ίδιο πράσινο παντελόνι και τα ίδια καφέ παπούτσια.Τα πόδια και οι σκιές τους βρίσκονται, επίσης, στην ίδια θέση, ενώ τα πρόσωπά τους, τα T -shirts και οι τσάντες τους είναι διαφορετικά.

Η φωτογραφία που δείχνει επιχείρηση συγκάλυψης στην υπόθεση του χαμένου boeing [εικόνα] | iefimerida.gr 0

«Και οι δύο έχουν τα ίδια πόδια, επεξεργασία ή σύμπτωση; Και εσείς πιστεύετε ότι η κυβέρνηση δεν μας δεν κρύβει τίποτα» έγραψε ένας χρήστης του Twitter, ενώ η μαλαισιανή αστυνομία αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι οι φωτογραφίες των δύο Ιρανών έχουν υποστεί επεξεργασία και ότι η εικόνα του ενός έχει τοποθετηθεί πάνω στου άλλου, όταν είχαν είχαν φωτοτυπηθεί. «Δεν έγινε με δόλο ή με σκοπό να παραπλανήσει» πρόσθεσε κάποιος άλλος εκπρόσωπος της Μαλαισιανής αστυνομίας.

Η αποκάλυψη αυτή εντείνει τους φόβους συγκάλυψης, ως προς το τι απέγινε τελικά η πτήση MH370...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ