Openings στην παραλιακή! - iefimerida.gr

Openings στην παραλιακή!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τριπλό strike την Παρασκευή 8/4 από τον Όμιλο Παπαθεοχάρη στην παραλιακή: B.E.D. (Balux), Akanθus και Sea ‘n’ City κάνουν πρεμιέρα δίπλα στο κύμα!

Sea ‘n’ City

Άνοιξε τις πόρτες του τον περασμένο Μάιο, στον πάντα αβανταδόρικο χώρο του πρώην Bo στην Βούλα, και τώρα επιστρέφει δυναμικά στο ίδιο spot την Παρασκευή 8/4. Ένας all day & night προορισμός με νότες εξωτισμού, κοσμοπολίτικο περιβάλλον και μαγευτική θέα στη θάλασσα. Το πρωί θα λειτουργεί από τις 9 για χαλαρό by the sea καφεδάκι και πρωινό, ενώ θα λειτουργεί με χαλαρούς ρυθμούς café restaurant μέχρι αργά το απόγευμα με lounge διάθεση και early cocktails. Επίσης θα διαθέτει και restaurant με τον chef Μέντζελο Δροσόπουλο να επιμελείται μια μεσογειακή κουζίνα. Τα βράδια όμως θα παρτάρει κανονικότατα! Κάθε Τρίτη (από τις 12/4) μας υπόσχεται «Να γίνει της Τρίτης!» με τους Μάνικα, Μπίκο και Αγγόνα να συνδυάζουν mainstream ρυθμούς με stand -up comedy. Τις Τετάρτες (από 13/4) θα γίνονται Latin parties από την ομάδα Latino. Βέβαια το βαρύ πυροβολικό του Sean ‘n’ City παραμένουν τα κυριακάτικα ελληνικά πάρτυ (ξεκίνησαν το 2004 με dj τη Ναταλία Γερμανού), που φέτος, μετονομάζονται σε My Sunday parties και θα φιλοξενούν τους πιο διάσημους stars του ελληνικού πενταγράμμου, πάντα σε συνεργασία με τον Sfera Radio και τον DJ Valentino.

Λ. Καραμανλή 14, Βούλα, Τηλ.: 210 8959645

Akanθus

Την Παρασκευή 8 Απριλίου επιστρέφει και το Akanθus. Φέτος μάλιστα το γνωστό summer club restaurant που παίζει στο τρίπτυχο «γεύση, θάλασσα και πολύ διασκέδαση» θα ενώσει τις δυνάμεις του με τη γνωστή ψαροταβέρνα Παπαϊωάννου . Έτσι από την 1η Μαΐου, θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε εξαιρετικό ψάρι στο Παπαϊωάννου @ Akanθus. Και εδώ θα λείπουν τα εβδομαδιαία parties όπως τα Thursday’ s light parties τις Πέμπτες με mainstream μουσικές , ενώ κάθε Κυριακή από τα μέσα Μαΐου θα γίνονται live σε συνεργασία με τον Δρόμος FM.

Παραλία Αστέρας Γλυφάδας, Τηλ.:210 9680800

B.E.D.

Ανοίγει και αυτό τις πόρτες του την Παρασκευή 8/4 στον ειδυλλιακό χώρο του Balux στον Αστέρα Γλυφάδας και αναμένεται να είναι το πιο hot club της φετινής καλοκαιρινής σεζόν και να το ξενυχτάει μέχρι πρωίας, αφού αν νομίζετε ότι το όνομά του παραπέμπει σε ξάπλες είστε γελασμένοι. B.E.D είναι τα αρχικά του Before Every Dawn…Το καταλάβατε; Εκεί θα ξημερωνόμαστε. Residents τα Παρασκευοσάββατα θα είναι οι DJs Theo Kindis και Nick Fom, ενώ το εβδομαδιαίο του πρόγραμμα περιλαμβάνει τα Deliv r&b, house parties κάθε Τετάρτη και τα Rock My House & House My Rock κάθε Πέμπτη με τη σύμπραξη του house DJ Jojo και τις ροκιές των 1550.

Λ. Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας. Τηλ.: 2108941620

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ