Ο εγκέφαλος του κυκλώματος των νονών της Καλαμάτας είναι ο κασκαντέρ του Τσακ Νόρρις -Τον ντούμπλαρε στις επικίνδυνες σκηνές [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο εγκέφαλος του κυκλώματος των νονών της Καλαμάτας είναι ο κασκαντέρ του Τσακ Νόρρις -Τον ντούμπλαρε στις επικίνδυνες σκηνές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O αδίστακτος νονός της νύχτας, ο 52χρονος Βασίλης Βαρελάς, ο οποίος τη δεκαετία του '80 ντούμπλαρε τον Τσακ Νόρρις στις επικίνδυνες σκηνές των ταινιών του, φέρεται ότι είναι ο συντονιστής του κυκλώματος εκκβίασης της Καλαμάτας που κατάφερε να εξαρθρώσει η ΕΛ.ΑΣ..

Ο Βασίλης Βαρελάς, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξη για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης αλλά και για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία ένος Αλβανού και του παιδιού του, το 2011 στις όχθες του ποταμού Πάμισου, στη Μεσσήνη, φαίνεται ότι συντόνιζε από το κελί του στις φυλακές Κέρκυρας τη δράση του κυκλώματος των αδίστακτων νονών της Μεσσηνίας.

Μέχρι στιγμής οι αρχές της Μεσσηνίας έχουν συλλάβει οκτώ άτομα τα οποία κατηγορούνται για εκβίαση, απόπειρες ανθρωποκτονίας και ανατινάξεις. Η ταρίφα τους στα καταστήματα που πουλούσαν προστασία ήταν από 150 εως 200 € την εβδομάδα.

Τη δεκαετία του '80 ο Βασίλης Βαρελάς βρέθηκε στο Χόλιγουντ να κάνει καριέρα ως κασκαντέρ, ντουμπλάροντας τον Τσακ Νόρρις στις επικίνδυνες σκηνές των γυρισμάτων. Μάλιστα, είχε βρεθεί μαζί του ακόμη και στο Κολοσσαίο μαζί με τον Μπρους Λη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ