Aυτός είναι ο δημοσιογράφος σύντροφος της Αννας Μπουσδούκου -Ο φακός τους «συνέλαβε» σε τρυφερά τετ α τετ [εικόνες] - iefimerida.gr

Aυτός είναι ο δημοσιογράφος σύντροφος της Αννας Μπουσδούκου -Ο φακός τους «συνέλαβε» σε τρυφερά τετ α τετ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο φωτογραφικός φακός της Real news απαθανάτισε το ζευγάρι σε μία έξοδό τους στο Νέο Ηράκλειο σε πολύ τρυφερές στιγμές.

Αν και διατηρούν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους και προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, από ότι φαίνεται, η δημοσιογράφος Αννα Μπουσδούκου και ο σύναδέλφος της Σταύρος Ιωννίδης δεν τα κατάφεραν. Ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» σε τρυφερά τετ α τετ σε καφετέρια του Νέου Ηρακλείου.

Ο δημοσιογράφος, είναι ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στη Θεσσαλονίκη και ζει μόνιμα στη συμπρωτεύουσα και παρά το γεγονός ότι η χιλιομετρική απόσταση που χωρίζει το ζευγάρι είναι μεγάλη Αννα Μπουσδούκου και Σταύρος Ιωαννίδης βρίσκουν πάντα χρόνο για να τον αφιερώσουν στη σχέση τους.

Σύμφωνα με άλλον θαμώνα της καφετέριας που μίλησε στη Real News η οποία δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες οι δύο δημοσιογράφοι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί ματεξύ τους. Γελούσαν, πείραζαν ο ένας τον άλλον, αγκαλιάζονταν και φιλιούνταν με πάθος, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το activeman.gr:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ