Κι όμως το Yaris της Toyota το έχει σχεδιάσει Ελληνας -Τι ενέπνευσε τον Σωτήρη Κοβό να το δημιουργήσει - iefimerida.gr

Κι όμως το Yaris της Toyota το έχει σχεδιάσει Ελληνας -Τι ενέπνευσε τον Σωτήρη Κοβό να το δημιουργήσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστό αλλά είναι αλήθεια. Ο άνθρωπος που σχεδίασε το αυτοκίνητο το οποίο ψηφίστηκε ως το καλύτερο της χρονιάς το 2000, το Yaris της Toyota δηλαδή, είναι Ελληνας. Ο Σωτήρης Κοβός.

Ο Σωτήρης Κοβός, ο οποίος όπως σημειώνει το Popaganda.gr, μπορεί να ξεκίνησε να σπουδάζει κοινωνικολογία στο Πάντειο, αλλά ασχολήθηκε με αυτό που αγαπά περισσότερο, δηλαδή το αυτοκίνητο, έχει δημιουργήσει τη δική του εταιρεία σχεδιασμού και έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου: Την Toyota, την Audi, τη Lexus, τη Mazda και την Peugeuot.

Διαβάστε τι λέει ο Σωτήρης Κοβός για την απόφασή του να παρατήσει την Πάντειο και να σπουδάσει σχέδιο αυτοκίνητων, την εμπειρία του από τις συνεργασίες με τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και την αποκάλυψη για την πηγή έμπνευσης του Yaris στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Audi Toyota Mazda Yaris Σωτήρης Κοβός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ