Oύτε η γιαγιά του πρωθυπουργού δεν είναι ασφαλής στην Ιταλία -Επεσε θύμα ληστείας - iefimerida.gr

Oύτε η γιαγιά του πρωθυπουργού δεν είναι ασφαλής στην Ιταλία -Επεσε θύμα ληστείας

Oύτε η γιαγιά του πρωθυπουργού δεν είναι ασφαλής στην Ιταλία -Επεσε θύμα ληστεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μεν η γιαγιά του Ματέο Ρέντσι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι ασφαλής. Αντιθέτως, ίσως αυτό να έβαλε στο... μάτι των ληστών την Αννα Μαρία Ρέντσι.

Η γιαγιά του πρωθυπουργού της Ιταλίας, που ζει λίγο έξω από τη Φλωρεντία στην περιοχή Ρετζέλο, έπεσε θύμα ληστείας. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, η μητέρα του Τιτσιάνο Ρένσι- πατέρα του επικεφαλής της νέας κυβέρνησης- άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της σε αγνώστους, πιστεύοντας τα λεγόμενά τους, ότι δηλαδή είναι φίλοι του γιου της.

Αφού μίλησαν μαζί της σε φιλικό τόνο, στη συνέχεια έφυγαν από το διαμέρισμα. Κατάφεραν όμως να «τρυπώσουν» ξανά σε αυτό, ανεβαίνοντας από το γκαράζ που ήταν ανοιχτό, αφαιρώντας χρυσά αντικείμενα σημαντικής αξίας από το σπίτι και ένα χρυσό ρολόι του συζύγου της.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον πατέρα του Ιταλού πρωθυπουργού, τον Τιτσιάνο Ρέντσι. Το 2012, η Αννα Μαρία Ρέντσι, είχε φωτογραφηθεί για το περιοδικό Oggi μαζί με τον εγγονό της, για να τον στηρίξει τότε στην προσπάθειά του να διεκδικήσει την ηγεσία του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ