Ο Κορεάτης που έβαλε τα γυαλιά στην Disney: Ξεκαρδιστική παρωδία του Frozen [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κορεάτης που έβαλε τα γυαλιά στην Disney: Ξεκαρδιστική παρωδία του Frozen [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Frozen, το νέο συγκινητικό καρτούν της Disney που κέρδισε το αντίστοιχο Οσκαρ στη φετινή απονομή, αποτέλεσε αφορμή για αμέτρητα cover και παρωδίες. Ωστόσο η συγκεκριμένη παρωδία, έρχεται από τη Νότια Κορέα και ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, σε ερμηνεία αλλά και χιούμορ.

Η εκπομπή Starking είναι η δημοφιλέστερη στη Νότια Κορέα, την οποία παρακολουθεί εκατομμύρια κόσμου και προβάλλεται ταυτόχρονα ζωντανά στην τηλεόραση αλλά και στο διαδίκτυο.

Παρουσιαστής είναι η αμφιλεγόμενη τηλεπερσόνα Κάνγκ Χο Ντόνγκ, ράπερ, κωμικός και πρώην παλαιστής. Σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής βρίσκει έναν τρόπο να καταπλήξει τους θεατές του, ωστόσο στο συγκεκριμένο επεισόδιο πραγματικά τους άφησε άφωνους.

Ο Ντονγκ βγήκε στο πλατώ ντυμένος σα την βασίλισσα Ελσα από το Frozen της Disney και όχι μόνο τραγούδησε με εξαιρετική ακρίβεια το playback, αλλά επιστράτευσε έξυπνη τεχνολογία προκειμένου να σκορπίσει χιόνι στο στούντιο, ακριβώς όπως κάνει και η Ελσα στην ταινία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Disney εκπομπή Κορέα Frozen Ελσα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ