Σόνια Σαββίδη, ανιψιά του Ιβάν: Η γοητευτική νεαρή δικηγόρος που έχει γίνει «σκιά» του γνωστού επιχειρηματία θείου της [εικόνες] - iefimerida.gr

Σόνια Σαββίδη, ανιψιά του Ιβάν: Η γοητευτική νεαρή δικηγόρος που έχει γίνει «σκιά» του γνωστού επιχειρηματία θείου της [εικόνες]

Σόνια Σαββίδη: Η γοητευτική νεαρή δικηγόρος που έχει γίνει «σκιά» του γνωστού επ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τελευταίο χρόνο, ο Ιβάν Σαββίδης έχει πάντα δίπλα του μία γοητευτική μελαχρινή γυναίκα. Από τους πιο έμπιστους ανθρώπους του επιχειρηματία, με πολλούς ρόλους. Είναι η Σόνια Σαββίδη, η δικηγόρος που έχει γίνει «σκιά» του θείου της.

Η εντυπωσιακή νεαρή γυναίκα τον συνοδεύει σχεδόν σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του. Εχει το ρόλο της μεταφράστριας, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτόν, καθώς – όπως αναφέρει το «Εθνος» σε σχετικό δημοσίευμα- δεν διστάζει να καθίσει στη θέση του οδηγού στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία.

Η 28χρονη δικηγόρος, που ήταν παρούσα στις συναντήσεις του κ. Σαββίδη με τον Αντώνη Σαμαρά στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, είναι κόρη ενός κόρη ενός πρώτου εξάδελφού του. Γεννήθηκε και πήγε δημοτικό σχολείο στη Ρωσία, στην πόλη Κουρσκ, αλλά βρέθηκε με την οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη, όπου τελείωσε το Λύκειο και αποφοίτησε από τη Νομική σχολή του ΑΠΘ. Εκανε την πρακτική της σε ένα από τα γνωστά δικηγορικά γραφεία της πόλης, του Χαράλαμπου Αποστολίδη, πρώην προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων και πρώην μέλους του ΔΣ του ΠΑΟΚ.

Με δεδομένο πως ο Ιβάν Σαββίδης απαιτεί απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστοσύνη από τους συνεργάτες του, αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που την επέλεξε, πέρα βέβαια από τα προσόντα της. Η Σόνια Σαββίδη είναι βέβαια μία γυναίκα της ηλικίας της και πηγαίνει στα στέκια της Θεσσαλονίκης, αλλά κανείς δεν της παίρνει κουβέντα. «Δεν της ξεφεύγει τίποτα και προστατεύει τον Ιβάν από παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν», αναφέρουν πηγές του «Εθνους».

Οποτε ο επιχειρηματίας είναι στη Θεσσαλονίκη, εκείνη τον ακολουθεί παντού, από το «στρατηγείο» του στο Μακεδονία Παλλάς, μέχρι τη σουίτα του στο γήπεδο της Τούμπας. Παράλληλα όμως κάνει και η ίδια τα πρώτα επιχειρηματικά βήματά της, καθώς ασχολείται με το εμπόριο γούνας από την Καστοριά στη Ρωσία και σύντομα θα κάνει ντεμπούτο στο χώρο των μπιτς μπαρ στη Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ