Οι λόγοι για... ευγνωμοσύνη προς τους γείτονες είναι πολλοί. Πίτσα, πάστα, αλλά όχι μόνο. Γιατί οι ιταλικές γεύσεις που έχουν μπει στην ελληνική κουζίνα δεν σταματούν εκεί. Η φοκάτσια είναι μία από αυτές τις νόστιμες «δανεικές» ιδέες που απολαμβάνει και ο δικός μας ουρανίσκος.
Αυτό το είδος ιταλικού επίπεδου ψωμιού έχει πολλά πρόσωπα. Πού όμως μπορεί να βρει κανείς την καλύτερη χειροποίητη φρέσκια φοκάτσια στην Αθήνα; Τα καταστήματα Focaccino θα μας βγάλουν «ασπροπρόσωπους». Φτιαγμένη με ελαιόλαδο και δενδρολίβανο, δεν υπάρχουν περιορισμοί για τη συνέχεια. Ο καθένας την «στολίζει» όπως επιθυμεί, χρησιμοποιώντας την είτε ως βάση πίτσας, είτε ως σάντουιτς.
Διαβάστε περισσότερα στο popaganda.gr