Μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταξιδεύει έτσι -Θα πάει στο Μουντιάλ με τέσσερα ιδιωτικά τζετ - iefimerida.gr

Μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταξιδεύει έτσι -Θα πάει στο Μουντιάλ με τέσσερα ιδιωτικά τζετ

Μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταξιδεύει έτσι -Θα πάει στο Μουντιάλ με τέσσερα ιδιωτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κάνει τίποτα όπως οι υπόλοιποι θνητοί. Ούτε καν τα ταξιδιωτικά του πλάνα για τη Βραζιλία δεν είναι όπως των άλλων. Για αυτό θα πάει στο Μουντιάλ με τέσσερα ιδιωτικά τζετ.

Αλλωστε ο Πορτογάλος δεν είναι ο οποιοσδήποτε. Πρόκειται για τον σταρ της Ρεάλ, τον άνθρωπο με το δικό του μουσείο, στη γενέτειρά του τη Μαδέιρα, τον ποδοσφαιριστή που αγόρασε αυτοκίνητο για κάθε μέλος του ιατρικού τιμ της ομάδας της Μαδρίτης, όταν κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα.

Αυτός λοιπόν, δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει στη Βραζιλία σαν όλους τους άλλους παίκτες που θα παίξουν στο Μουντιάλ. Tα πλάνα του Πορτογάλου αποκάλυψε ένας σμήναρχος της αεροπορίας της Βραζιλίας. Σύμφωνα με τα όσα είπε λοιπόν ο Αρι Μπερτολίνι στο AFP, ο Ρονάλντο θα φτάσει στη χώρα συνοδευόμενος από τέσσερα ιδιωτικά τζετ, που θα μεταφέρουν την οικογένειά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ