Θαυματουργή ηλεκτρονική στέκα προλαμβάνει και θεραπεύει τον πονοκέφαλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Θαυματουργή ηλεκτρονική στέκα προλαμβάνει και θεραπεύει τον πονοκέφαλο [εικόνες]

Θαυματουργή ηλεκτρονική στέκα προλαμβάνει και θεραπεύει τον πονοκέφαλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πονοκέφαλος είναι ένα από τα πιο συχνά και πιο ενοχλητικά είδη πόνου που αντιμετωπίζουν κυρίως οι γυναίκες. Την πρόληψη και τη θεραπεία του έρχεται να εξασφαλίσει μία πρωτοποριακή συσκευή, εγκεκριμένη και από τον αμερικανικό ΕΟΦ (FDA).

Πρόκειται για τη Cefaly, μία ηλεκτρονική στέκα, η οποία τοποθετείται στο μέτωπο, τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες μεγέθους AA και με τη βοήθεια ενός ηλεκτρόδιου προκαλεί διέγερση του τριδύμου νεύρου με αποτέλεσμα να κατευνάζει τον πόνο και μακροπρόθεσμα να μειώνει τη συχνότητα εμφάνισης του.

Οπως υποστηρίζει η κατασκευάστρια εταιρεία, οι χρήστες μπορεί να αισθανθούν μια ελαφριά ευαισθησία στο φως όταν φορούν τη στέκα, αν και όπως υποστηρίζει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα είναι ασθενέστερα από αυτά που δεχόμαστε όταν βλέπουμε τηλεόραση.

Ωστόσο το κόστος της συσκευής αρκεί για να προκαλέσει από μόνο του πονοκέφαλο αφού αγγίζει το ποσό των 295 δολαρίων, ενώ περιλαμβάνει 3 ηλεκτρόδια, που αρκούν για 15 με 30 χρήσεις και κοστίζουν 25 δολάρια το καθένα.

Θαυματουργή ηλεκτρονική στέκα προλαμβάνει και θεραπεύει τον πονοκέφαλο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Θαυματουργή ηλεκτρονική στέκα προλαμβάνει και θεραπεύει τον πονοκέφαλο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Θαυματουργή ηλεκτρονική στέκα προλαμβάνει και θεραπεύει τον πονοκέφαλο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ