Ζήστε για λίγο ως σούπερ ήρωας -Ενα εκπληκτικό βίντεο εξομοιώνει την πτήση του Superman και τις μάχες με τους κακούς - iefimerida.gr

Ζήστε για λίγο ως σούπερ ήρωας -Ενα εκπληκτικό βίντεο εξομοιώνει την πτήση του Superman και τις μάχες με τους κακούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είστε λάτρεις των παραμυθιών και των ταινιών που «πρωταγωνιστούν» αγαπημένοι ήρωες, οι οποίοι με τις μοναδικές τους ικανότητες σώζουν τον κόσμο; Πετούν ανάμεσα από κτίρια, σκαρφαλώνουν με ιστούς στους ψηλότερους ουρανοξύστες, βρίσκονται ανά πάσα στιγμή εκεί που υπάρχει κίνδυνος και φυσικά «τρυπώνουν» στη φαντασίωσή μας: Να ήμασταν για λίγο ήρωες. Αν θέλετε έστω για λίγο να νιώσετε πως έχετε υπερδυνάμεις υπάρχει ένα βίντεο που θα σας κάνει να πιστέψετε πως είστε ο Superman. Και πως γίνεται αυτό;

Η απάντηση έρχεται από την ομάδα του Corridor Digital, η οποία δημιούργησε μία εκπληκτική πτήση που δείχνει πως βλέπει τον κόσμο ο Superman. Σύμφωνα με το gizmodo.com, τα μέλη της ομάδας πήραν ένα μικρό κατευθυνόμενο ελικοπτεράκι, το τοποθέτησαν πάνω του μια μίνι κάμερα και το οδήγησαν μέσα στους δρόμους του Λος Άντζελες. Στη συνέχεια με τη βοήθεια των ειδικών εφέ έφτιαξαν το βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός William Sterling.

Η πατέντα που δημιούργησαν, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε πολλά θετικά σχόλια από τους χρήστες του Διαδικτύου. Μάλιστα, κάποιοι υποστήριξαν πως με αυτό τον εκπληκτικό τρόπο θα έπρεπε να γυριστεί η επόμενη ταινία του Superman.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Superman Βίντεο σούπερ ήρωες ήρωες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ