Αποφυλακίζεται η φερόμενη ως υπεύθυνη για στο σκάνδαλο 1, 15 εκατομμυρίων ευρώ στον Οίκο Ναύτου - iefimerida.gr

Αποφυλακίζεται η φερόμενη ως υπεύθυνη για στο σκάνδαλο 1, 15 εκατομμυρίων ευρώ στον Οίκο Ναύτου

Αποφυλακίζεται η φερόμενη ως υπεύθυνη για στο σκάνδαλο 1
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους η φερόμενη ως εγκέφαλος του σκανδάλου στον οίκο του Ναύτου αποσπασμένη υπάλληλος του υπουργείου Παιδείας, η οποία με πέντε ακόμα συγκατηγορούμενους τς φέρονται ότι επιχείρησαν να ζημιώσουν τον Οίκο του Ναύτου με 1.150.000 ευρώ.Η κατηγορουμένη προσέφυγε μέσω του συνηγόρου της στον ανακριτή ζητώντας μετά από 5 μήνες προσωρινής κράτησης την αποφυλάκιση της για οικογενειακούς λόγους υγείας. Η αίτηση της έγινε δεκτή με χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο ΑΤ της περιοχής της.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί μετά από καταγγελία κλινικάρχη ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι τον προσέγγισαν οι υπάλληλοι στον Οίκο του Ναύτου να επανεκδόσει πλαστά τιμολόγια με υπηρεσίες που είχε ήδη παράσχει και να μοιραστούν το 1.150.000 μισά μισά.

Φωτογραφίες Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ