Η Ελεν Ντε Τζενέρις σπάει πλάκα με τον Ομπάμα: Σύζυγε της Μισέλ έστρωσες το κρεβάτι; Η φίλη μου ζήτησε να σε προσέχω [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ελεν Ντε Τζενέρις σπάει πλάκα με τον Ομπάμα: Σύζυγε της Μισέλ έστρωσες το κρεβάτι; Η φίλη μου ζήτησε να σε προσέχω [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη φράση «Σύζυγε της Μισέλ, είσαι εκεί;» η γνωστή Αμερικανίδα παρουσιάστρια υποδέχθηκε τον Μπαράκ Ομπάμα στον «αέρα» της τηλεοπτική της εκπομπής, σε απευθείας σύνδεση μέσω δορυφόρου από το Λευκό Οίκο.

Προλογίζοντας με χιούμορ τον πλανητάρχη, η Έλεν Ντε Τζενέρις ενημέρωσε το κοινό ότι η φίλη της Μισέλ (Ομπάμα), που λείπει εκτός πόλης, την παρακάλεσε να τσεκάρει εάν ο σύζυγός της μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνος του. Τον ρώτησε, λοιπόν, εάν έστρωσε το κρεβάτι του το πρωί, αν έφαγε, αν προσέχει τον εαυτό του και αν έκανε γυμναστική.

Με την ίδια δόση χιούμορ και ειλικρίνειας, ο Μπαράκ Ομπάμα απάντησε ότι δεν έστρωσε το κρεβάτι του, ότι έκανε τη γυμναστική του και ότι έφαγε υγιεινά, διευκρινίζοντας ότι συνόδευσε με καρότα τις... τηγανητές του πατάτες.

Οι εμφανίσεις σε σατιρικές εκπομπές, φαίνεται ότι έχουν γίνει συνήθεια στον Αμερικανό Πρόεδρο, καθώς πρόσφατα ήταν καλεσμένος και στην εκπομπή του Ζακ Γαλιφιανάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ