Βενιζέλος: Παλιό πρόβλημα ο Μπαλτάκος-Θα επανέλθει η τροπολογία για τους μετανάστες - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Παλιό πρόβλημα ο Μπαλτάκος-Θα επανέλθει η τροπολογία για τους μετανάστες

Βενιζέλος: Παλιό πρόβλημα ο Μπαλτάκος-Θα επανέλθει η τροπολογία για τους μετανάσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δήλωση-άδειασμα του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, προχώρησε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στη Βουλή με την τροπολογία για τους μετανάστες η οποία κατατέθηκε και αποσύρθηκε δύο φορές μέσα σε μια μέρα.

Σχετικά με την ουσία της τροπολογίας για τους μετανάστες, ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε το πρόβλημα «κωμικό» και πρόσθεσε πως δημιουργήθηκε από ανθρώπους που έκαναν κακούς χειρισμούς. Σημείωσε, δε, πως η τροπολογία θα επανέλθει και ότι έχει βρεθεί η σωστή διατύπωση.

Ο κ. Βενιζέλος είπε πως δεν συνομίλησε με τον κ. Σαμαρά για το θέμα που προκάλεσε ο κ. Μπαλτάκος, επειδή, όπως είπε, δεν ήθελε να τον ενοχλήσει στις Βρυξέλλες για ένα τέτοιο ζήτημα.

Ερωτηθείς για τη δήλωση του κ. Μπαλτάκου οτι είναι αντικομμουνιστής ο κ. Βενιζέλος είπε πως ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης «είναι ένα παλιό πρόβλημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ