Η κοινή συνήθεια που καταστρέφει τις σχέσεις ζευγαριών -Το βίντεο που το αποδεικνύει - iefimerida.gr

Η κοινή συνήθεια που καταστρέφει τις σχέσεις ζευγαριών -Το βίντεο που το αποδεικνύει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H τεχνολογία μπορεί να μας φέρνει πιο κοντά με τους διαδικτυακούς μας φίλους, όμως, όπως φαίνεται είναι το στοιχείο εκείνο που μπορεί να μας αποξενώσει από τον/την σύντροφό μας. Πρόσφατη έρευνα της Durex στο Ηνωμένο Βασίλειο, έδειξε πως το 60% ανδρών και γυναικών αφιερώνει περισσότερο χρόνο στον υπολογιστή, την τηλεόραση και το κινητό, σε σύγκριση με το σεξ.

Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 άτομα και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 15% των γυναικών και το 17% των ανδρών απαντά στο τηλέφωνο ή στέλνει μηνύματα κατά τη διάρκεια του σεξ, με το 50% των συμμετεχόντων να παραδέχεται ότι η τεχνολογία επηρεάζει αρνητικά τις ανθρώπινες σχέσεις.

Τώρα η Durex, με αφορμή και την ημέρα της Γης, κυκλοφορεί ένα σύντομο βίντεο που παρουσιάζει τις ιστορίες διαφόρων ζευγαριών που «παραπλανήθηκαν» από τη γοητεία της τεχνολογίας αντί για το ταίρι τους, προτείνοντας, παράλληλα, την πιο οικονομική λύση για την εξοικονόμηση ενέργειας: Να έρθουν τα ζευγάρια πιο κοντά για να ζεσταθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ