Λιγότερα πλοία αλλά αυξημένη η χωρητικότητα για τον ελληνικό εμπορικό στόλο - iefimerida.gr

Λιγότερα πλοία αλλά αυξημένη η χωρητικότητα για τον ελληνικό εμπορικό στόλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μειωμένος σε δύναμη αλλά με αυξημένη την χωρητικότητα των πλοίων του εμφανίζεται ο ελληνικός εμπορικός στόλος. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου παρουσίασε μείωση κατά 1,8% , στα πλοία 100 ΚΟΧ και άνω, τον Ιανουάριο 2014 σε σύγκριση με την αντίστοιχη Δύναμη του Ιανουαρίου 2013.

Σημειώνεται πως η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου είχε μειωθεί κατά 3,3% τον Ιανουάριο του 2013 σε σύγκριση με την αντίστοιχη δύναμη του Ιανουαρίου 2012.

Η ολική χωρητικότητα του ελληνικού εμπορικού στόλου, από πλοία 100 ΚΟΧ και άνω τον Ιανουάριο 2014 σε σύγκριση με την αντίστοιχη χωρητικότητα του Ιανουαρίου 2013, παρουσίασε αύξηση 1,8%, έναντι αύξησης 0,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2013 προς το 2012.

Σημειώνεται πως η έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ αφορά στο σύνολο των εμπορικών πλοίων που είναι νηολογημένα στην Ελλάδα και ανήκουν σε πρόσωπα φυσικά ή νομικά που κατοικούν στην ελληνική επικράτεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στοιχεία ΕΛΣΑΤ εμπορικός στόλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ