Σύγκρουση «κορυφής» στην Τουρκία -Ο πρόεδρος της χώρας κράζει τον πρωθυπουργό για το κλείσιμο του Twitter - iefimerida.gr

Σύγκρουση «κορυφής» στην Τουρκία -Ο πρόεδρος της χώρας κράζει τον πρωθυπουργό για το κλείσιμο του Twitter

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύγκρουση τιτάνων στη Τουρκία, προκάλεσε η απόφαση του πρωθυπουργού της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να κλείσει το Twitter. Αμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ, ο οποίος με ένα tweet κατήγγειλε ως απαράδεκτη την πράξη του πρωθυπουργού της χώρας.

«Η επιβολή καθολικού αποκλεισμού στην πρόσβαση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι απαράδεκτη» έγραψε ο Γκιουλ και μάλιστα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που «φίμωσε» στην Τουρκία ο Ερντογάν, σε μια προσπάθεια να σταματήσουν οι διαρροές για τις υποκλαπείσες συνομιλίες του.

Ο Γκιούλ έγραψε, επίσης, ότι στην περίπτωση παραβίασης της ιδιωτικότητας, μόνο ο αποκλεισμός μεμονωμένων ιντερνετικών σελίδων μπορεί να γίνει αποδεκτός και εξέφρασε την ελπίδα ότι το μέτρο δεν θα διαρκέσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ