To αγωνιστικό Lada Granta TC1 για το WTCC με 380 άλογα - iefimerida.gr

To αγωνιστικό Lada Granta TC1 για το WTCC με 380 άλογα

To αγωνιστικό Lada Granta TC1 για το WTCC με 380 άλογα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ομολογουμένως ακούγεται λίγο περίεργα αλλά η Lada μετέχει εδώ και αρκετά χρόνια, από το 2008 συγκεκριμένα, στο δημοφιλές πρωτάθλημα WTCC, ενώ πρόσφατα παρουσίασε το καινούργιο της αγωνιστικό.

Το οποίο ονομάζεται Granta TC1 και σε σχέση με τον προκάτοχό του είναι 50 κιλά πιο ελαφρύ, ζυγίζοντας συνολικά 1.150 και έχει και χαμηλωμένη κατά 20 χιλιοστά ανάρτηση.

Επιπλέον αλλαγές έχουν γίνει και στο αμάξωμα, καθώς σε αυτήν εδώ την τελευταία εκδοχή, τα φτερά είναι φουσκωμένα και η πίσω πτέρυγα διαφορετική, προκειμένου να βελτιωθεί και η αεροδυναμική.

Το αγωνιστικό Lada Granta TC1 κινείται από έναν τετρακύλινδρο turbo 1.600 κυβικών, ο οποίος αποδίδει 380 άλογα, ενώ για του χρόνου έχει ανακοινωθεί η παρουσίαση ενός τελείως καινούργιου αυτοκινήτου. Άλλωστε η νέα εποχή για τη Lada συνολικά έχει ήδη ξεκινήσει με την εξαγορά της Avtovaz, της εταιρείας που τα κατασκευάζει, από τον όμιλο Renault Nissan.

To αγωνιστικό Lada Granta TC1 για το WTCC με 380 άλογα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο άλογα Lada Granta TC1 WTCC
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ