Eσβησε η σύζυγος του Βασίλη Τσιβιλίκα δύο χρόνια μετά το θανατό του – Ηταν 45 χρόνια μαζί - iefimerida.gr

Eσβησε η σύζυγος του Βασίλη Τσιβιλίκα δύο χρόνια μετά το θανατό του – Ηταν 45 χρόνια μαζί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν καν περάσουν δυο χρόνια από τον ξαφνικό θάνατο του Βασίλη Τσιβιλίκα, που βύθισε στο πένθος τον χώρο του θεάτρου, έφυγε και η αγαπημένη του σύζυγος, Αλίκη. Ηταν ένα αχώριστο ζευγάρι, ταυτισμένο, δοσμένος ο ένας στον άλλο.

Η Αλίκη έφυγε στις 22 Φεβρουαρίου σύμφωνα με την Εspresso. Hταν παντρεμένη με τον σπουδαίο ηθοποιό 45 χρόνια και έδειχναν πάντα ερωτευμένοι και αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο.

Τον Δεκέμβριο του 2005 είχαν εμφανιστεί μαζί σε εορταστική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΑΝΤ1. «Το μυστικό είναι η καλή εξήγηση στην αρχή. Καταρχήν να είσαι ερωτευμένος. Αλλά να μην μπερδεύεσαι από τον έρωτα, και να καταλάβεις πως αυτό που έχεις από εδώ και στο εξής, είναι ένα τραίνο που πηγαίνει. Και να μην έχεις πολλές σκέψεις μέσα σου, γιατί θα τις βρεις μπροστά σου! Ευτυχήσαμε γιατί καταφέραμε να εξηγηθούμε, και πολλές φορές εξηγηθήκαμε μέχρι κόντρας!» είχε πει ο Βασίλης Τσιβιλίκας.

Από την πλευρά της η Αλίκη δήλωνε: «Σπούδασα δικηγόρος, αλλά δεν εξάσκησα ποτέ το επάγγελμα» είχε δηλώσει η ίδια. Μάλιστα αποκάλυψε πως «στην πορεία τον ερωτεύτηκα όσο πρέπει και πολύ! Το θεώρησα πολύ σημαντικό να κάνω οικογένεια και πίστεψα πως δεν θα έβρισκα πιο ταιριαστό άνθρωπο για μένα».

Κοιτώντας τον του είχε πει «Άμα ξανάρθεις στη ζωή, είπαμε θα ξαναγαπήσεις εμένα!» και αυτός της απάντησε «Αν σε βρω… βέβαια! Να κρατάς αυτό…!» και της έδωσε ένα λουλούδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ