Με κέρδη έκλεισε το Τόκιο - iefimerida.gr

Με κέρδη έκλεισε το Τόκιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με άνοδο έκλεισε σήμερα το χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 94,26 μονάδες, σε ποστοστό 1,05%, και διαμορφώθηκε στις 9.038,74 μονάδες, έπειτα από υποχώρηση κατά 7,5% στις προηγούμενες τρεις συνεδριάσεις.

Ανέκαμψαν τα ασιατικά χρηματιστήρια μετά την ανακοίνωση της Fed ότι θα διατηρήσει σταθερά τα επιτόκια δανεισμού και την άνοδο της Wall Street.Η απόφαση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ να διατηρήσει τα βασικά επιτόκια στα τωρινά επίπεδα μέχρι το 2013 βοήθησαν στην άνοδο των χρηματιστηρίων ύστερα από μία από τις χειρότερες συνεδριάσεις των τελευταίων ετών.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έκλεισε με άνοδο 3,98% και ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας ενισχύθηκε σημαντικά κατά 5,29%, Με μεγάλη άνοδο έκλεισε και ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, καταγράφοντας κέρδη κατά 4,74%.

Ωστόσο οι αναλυτές εκτιμούν ότι οι αγορές θα παραμείνουν ασταθείς εν μέσω φόβων για την παγκόσμια οικονομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ