Ο Θεοχάρης αποκάλυψε τον πρώτο που υπέβαλε δήλωση στο Taxisnet [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Θεοχάρης αποκάλυψε τον πρώτο που υπέβαλε δήλωση στο Taxisnet [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O δεινός χρήστης του Twitter Χάρης Θεοχάρης αποκάλυψε, μέσω του κοινωνικού δικτύου, το ποιος ήταν ο πρώτος φορολογούμενος που υπέβαλε φορολογική δήλωση για το 2013, ποιος δηλαδή υπέβαλε τη δήλωσή του χθες, με το που άνοιξε το Taxisnet.

Ο κ.Θεοχάρης έδωσε την είδηση απαντώντας στη... διαμάχη δύο διαδυατιακών του φίλων οι οποίοι τσακώνονταν ποιος μπορεί να ήταν ο πρώτος που υπέβαλε φορολογική δήλωση, με τον έναν να βάζει στοίχημα ότι ήταν ο κ. Θεοχάρης και τον άλλον να λέει ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συνέβει καθώς... «αποκλείεται να του έχει δώσει βεβαίωση αποδοχών η υπηρεσία του».

Ο κ. Θεοχάρης δεν άργησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα δίνοντας και την είδηση: «Νικάει η @sotomi! Ο πρώτος ήταν φιλοξενούμενο παιδί χωρίς εισοδήματα. Ούτε 15' ανοικτό το σύστημα και οριστικοποίησε!».

Ο Θεοχάρης αποκάλυψε τον πρώτο που υπέβαλε δήλωση στο Taxisnet [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Θεοχάρης αποκάλυψε τον πρώτο που υπέβαλε δήλωση στο Taxisnet [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ