Πληροφορίες ότι ο πιλότος του μοιραίου Βoeing είχε στον προσομοιωτή σχέδιο πτήσης σε βάση των ΗΠΑ - iefimerida.gr

Πληροφορίες ότι ο πιλότος του μοιραίου Βoeing είχε στον προσομοιωτή σχέδιο πτήσης σε βάση των ΗΠΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην ώρα που φούντωνε το σενάριο ότι στόχος των αεροπειρατών που «εξαφάνισαν» το Boeing 777 ήταν η αμερικανική βάση του νησιού Ντιέγκο Γκαρσία, που βρίσκεται στην καρδιά του Ινδικού Ωκεανού και για αυτό το αεροσκάφος κατερρίφθη, έγινε γνωσττή άλλη μια πληροφορία που το ενισχύει.

Πληροφορίες από την αστυνομία της Μαλαισίας ανέφεραν ότι στον εξομοιωτή πτήσης που είχε στο σπίτι του ο πιλότος του μοιραίου αεροσκάφους, υπήρχε σχέδιο προσγείωσης στο εν λόγω αεροδρόμιο της αμερικανικής βάσης. Μάλιστα, σημειώνεται ότι ο πιλότος είχε προνοήσει να διαγράψει όλα αυτά τα αρχεία στις 3 Φεβρουαρίου, δηλαδή 33 ημέρες πριν από τη μοιραία πτήση.

Τώρα ειδικοί προσπαθούν να ανακτήσουν τα διαγραφέντα αρχεία, με το Fox News να μεταδίδει την πληροφορία ότι ήδη ο προσομοιωτής πτήσης του πιλότου του μοιραίου Βoeing βρίσκεται καθ' οδόν προς τα εργαστήρια του FBI, όπου οι ειδικοί θα αναλάβουν το έργο της ανάκτησης των αρχείων.

Πάντως, το αμερικανικό μέσο ενημέρωσης αναφέρει ότι η διαγραφή των αρχείων μπορεί να μην σημαίνει και απολύτως τίποτα, καθώς ο πιλότος έπαιζε στον προσομοιωτή παιχνίδια όπως το Flight Simulator X, Flight Simulator 9 and X-Plane 10 και μπορεί να ήθελε απλώς να ελευθερώσει λίγο χώρο στη μνήμη.

Τέλος, το σενάριο της κατάρριψης ενισχύουν και τα παράπονα των Μαλαισιανών Αρχών προς τις ΗΠΑ, με τους New Straits Times, να αναφέρουν ότι η Μαλαισία έχει σοβαρές υποψίες ότι οι αμερικανικοί δορυφόροι στην Αυστραλία θα μπορούσαν να βοηθήσουν να βρεθεί το χαμένο αεροπλάνο.Μάλιστα, ο υπουργός Άμυνας της χώρας, Χισαμουντίν Χουσέιν, είπε ότι θα το εκτιμούσε εάν οι ΗΠΑ έδιναν στους υπεύθυνους της έρευνας δεδομένα από τις εγκαταστάσεις τους στην Αυστραλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ