Ο Δραγασάκης εξέφρασε επιφυλάξεις: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει γίνει ακόμη ενιαίο κόμμα - iefimerida.gr

Ο Δραγασάκης εξέφρασε επιφυλάξεις: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει γίνει ακόμη ενιαίο κόμμα

Δραγασάκης εξέφρασε επιφυλάξεις:Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει γίνει ακόμη ενιαίο κόμμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρές επιφυλάξεις για το κατά πόσον έχει επιτύχει το εγχείρημα «ενιαιοποίησης» του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στην εκδήλωση που διοργανώνει το ελληνικό παράρτημα του Ιδρύματος Rosa Luxemburg, το βράδυ της Πέμπτης.

Οπως γράφει και το ΒΗΜΑ, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της επιτροπής επεξεργασίας του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας το ερώτημα «γίναμε ενιαίο κόμμα;», είπε «ας μείνουμε στην ερώτηση» και «να το συζητήσουμε σε ένα χρόνο», προσθέτοντας πάντως ότι «πρέπει να γίνουμε», ενώ παραπέμποντας στον Μαρξ συμπλήρωσε: «προφανώς εννοούμε κόμμα με δημοκρατικό τρόπο λειτουργίας, με κατευθύνουσα όμως θέληση».

Αναφερόμενος σε ρήξη με την Ευρώπη είπε ότι σε μία τέτοια περίπτωση, η δική του θέση είναι η προσφυγή στο λαό. «Τα όποια διλήμματα θα πρέπει να τα συζητάμε με το λαό», τόνισε και είπε πως αυτό θα μπορούσε να σημαίνει είτε εκλογές, είτε μία διαδικασία έγκρισης από τη Βουλή ή και δημοψήφισμα. «Πρέπει να οικοδομήσουμε μια νέα αντίληψη. Με βαθειά δημοκρατικότητα» σημείωσε ο κ. Δραγασάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ